Cena goriva

Pa i ne treba ti stanje , možeš kupiti 5000 litara po 179 dinara.

Juče sam zvao kol centar i tako mi je gospođa rekla,juče je prestala Septembarska akcija minimum 200 litara po ceni od 175 dinara a i dalje se može kupiti po 179 dinara.Ko hoće neka pozove NIS i neka pita.

Pa i ne treba ti stanje , možeš kupiti 5000 litara po 179 dinara.
To od danas izgleda vise ne vazi :)
Juče sam zvao kol centar i tako mi je gospođa rekla,juče je prestala Septembarska akcija minimum 200 litara po ceni od 175 dinara a i dalje se može kupiti po 179 dinara.Ko hoće neka pozove NIS i neka pita.
citajuci danasnju poruku koju su svima slali izgleda da je kolega Musovac u pravu

po 179 ce se od sada moci kuputi samo do ogranicenja tj koliko se ima hektara u gazdinstvu

svakako treba pozvati cal centar Nisa i saznati tacno jer u poruci po prvi put pominju limit i da se pazi da se ne predje jer tada kompletno gorivo kupljeno tog trenutka ide na maloprodajnu cenu

Brljali su na dosta mesta, ja do sad nisam sipao 620 litara, ali aplikacija kaže da imam samo 153 litre na raspolaganju.
Screenshot-2025-10-09-08-04-40-537-rs-nis-agro-card-edit.jpg

Ako obican dizel na nisu uzmem na 179, imam li dodatnu refakciju drzave od 50 din kad racune dodam na eagrar, kao sto je to prosle god. bilo?

Nazad
Vrh