Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A šta te briga šta oni pišu.... Ti vuci gorivo na jedno gazdinstvo dok ne ispucaš količinu po hektarima pa predji onda na drugo gazdinstvo... Piši, čuvaj račune da možeš da sabereš i gotovo... Prosto ko pasulj...U redu je da ti pises, ali ne znas sta oni pisu.
Hajde polako. Na primer. Imao sam prosle godine u gazdinstvu 20ha i pravo na 2000 litara. Ove godine dodao sam jos novih 10 ha koji su usli u gazdinstvo, ali je na pumpi jos uvek stajalo da mogu da podignem samo 2000 litara. Sada nece vise ni da izdaju stanje koliko mi je preostalo i da li mogu da dignem 3000 litara. Brojke sam proizvoljno naveo.po koliko to uzimate goriva i koliko vam tesko da saberete koliko ste do sada doneli???
na kraju krajeva koliko to imate gazdinstva pa i sta vam je tu problem kad se zna da je 100l po hektaru,toliko kompikacije bespotrebne da je to sad vec postalo vrlo zanimljivo kod odredjenih ljudi
ako imas bar 30h u gazdinstuvu valjda donosis bar po 200-300l po racunu a ne 30ili40 pa nije istina da nisi u stanju bilo ko da sabere koliko jos moze da podnese za refakciju
ali sad nemas ogranicenja,kakav saldo mogu oni da ti izveduU pravu si, ali jednostavnije je bilo kada si na pumpi mogao da pratis saldo.