Cena goriva

До 30. јуна. Истом уредбом је ограничена и редовна цена горива. Другом уредбом која исто истиче 30. јуна је смањена акциза.

Све те уредбе су и раније биле пред истеком па су продуживали. Можда ће тако и сада, а можда и мало да промене.
 
Bio sam juće u Plandištu,nema nikog od 6-7,30 ujutro ,više ne moraš da kružiš oko pumpe samo prekidaš na svakih 60 lit, tj prvo provlačenje tankuješ u traktor +60 u bure posle tankuješ u burad još 9*60 ,ja tako po cc 700 dovlačim. sad je razlika 33 dinara nije na odmet.
Kod nas moze samo tri puta po 60 lit na dan
 
Kako koji prodavac na pumpi tumaci e tako je. Sipao sam proletos kad su uvodili zabranu 60lit, e od 4 radnika na pumpi svaki mi rekao razlicito. Vrhunac je bio kad mi je jedan rekao da sipam 60 lit, platim, obidjem krug traktorom oko pumpe, sacekam da neko sipa na taj aparat pa onda mogu opet.
 
Ni do sada nije mirovala… tako da nista novo. Samim tim svakog petka nam padne vrednost naseg rada i nasih proizvoda.
 
Pojedinacno nas unistavaju u svakom smislu. Svesni smo mi svega sta nam rade ali jbg dok karaju tudju bulju cak znamo i smejati se ali svakako ce doci na red svacija guza na tapet kad tad!
 
Juče bio na nis da natocim u traktor i pumpu za navodnjavanje,u traktor moze u pumpu tj agregat ne daju kažu nije to poljoprivredna mašina ...
Kome **greška m sa ovo
 
Jel sipao neko na nisu na one kartice a da je plaćao preko računa?

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
 
Pa gazdinstvo u pdv-u. Pa bi platio preko računa i fakture...

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
 
Nazad
Vrh