Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da, bas zanimljivo, skoro sam isao do Banja Luke i usput cijene bas svugdje vece nego ovdje.Kod vas u Bijeljini uvjek najeftinije gorivo
Jel to pises za petricevu pumpu na kruznom toku?Kod nas na Nestru samousluznoj pumpi ED4 je 1,27 a loza u burad ako se sipa ima za 0,80 km, istina na drugoj pumpi izvan grada.
zasto ne sipas obicno motorno ulje ?Loza 0,80? Jedino sto ne mogu da je prevezem u buretu. Skoro celo selo se vozi na njega
Malo pre sam dobio ponudu za biodizel po ceni od 87 dinara sa PDV-om. Verovatno je rec o cedjenim uljaricama sa dodatkom etanola. Ako dodje do poskupljenja loze, mozda se odlucim da probam i taj biodizel. Ovako, ostajem na dizel + crveni dvotaktol da ne zaribaju PVP i dizne
Sova isprazni pp il meni napisi na kojoj je pumpi 0.8 loza?Da, bas zanimljivo, skoro sam isao do Banja Luke i usput cijene bas svugdje vece nego ovdje.
Ali izgleda da ce uskoro cijena gore za 15 pf, to je neprovjerena informacija.