talianu
Član
Može biti i to meni se tako uklapa otprilike.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne znaju oni brale za sezonu, računa se kalendarska godina a ne poljoprivredna. I u ministarstvu i u državi poljoprivreda je samo statistika i brojevi, drugo je nebitno.Ovi na Nisu isto ne znaju ništa. Rekoh treba goriva i na jesen za oranje jel to ulazi u ovu turu od 100l/h ili je to za narednu godinu...niko ne zna.
Takodje imam istu situaciju, meni licno se ne uklapa nekih 40 hektara,tj fali mi za 4000 litara na agro karticii,kako to da ispravim na stanju pise mnogo manjee,kome dostaviti izvode iz rpg , da li se tu moze nesto uciniti ?Moze da se prekontrolise na Nis koliko je ostalo jos da se podigne po 179. Moj slucaj. Kada saberem koliko sam podigao i koliko mi jos ostaje da podignem, ne slaze mi se sa brojem hektara u eagraru. Da li jos neko ima ovaj slucaj??
Ceka se presek stanja pa ce ti se pojaviti tih 40 hektara. Rekli su mi da ce to biti do kraja aprila. Zvao sam ih 30 puta tako da je jedina opcija sacekati. Nemoj se cimati da zoves niti da saljes bilo sta,samo gubis vreme.Takodje imam istu situaciju, meni licno se ne uklapa nekih 40 hektara,tj fali mi za 4000 litara na agro karticii,kako to da ispravim na stanju pise mnogo manjee,kome dostaviti izvode iz rpg , da li se tu moze nesto uciniti ?
Hvala ti na odgovoru, poludeo sam danas kad mi je izvadio stanje na pumpii, a radnici na nisu nemaju blage veze, zovi call centar pa vidi...Ceka se presek stanja pa ce ti se pojaviti tih 40 hektara. Rekli su mi da ce to biti do kraja aprila. Zvao sam ih 30 puta tako da je jedina opcija sacekati. Nemoj se cimati da zoves niti da saljes bilo sta,samo gubis vreme.