Cena goriva

Ide sve regularno racun dajem drugaru kao i uvek, nista kocke nista bez merenja, nije vruca roba sa dunava, kraj godine svima treba para gotovine, mislio sam jos da sacekam ali aj drugi ne mogu da cekaju deli se cela cisterna u selu. Sipam u nove traktore u auta euro 6 motori nema trunja prljavštine itd stim sto jedan auto ide na prodaju vracam se na benzince ceo vek idem na benzin i opet cu, dizeli samo teska poljo mehanizaciju.

IMG-21637a1021f8cad66f4f703f5903c7c9-V.jpg

Kao prvo niko te nije pitao za komentar i niko se tebi nije obratio .
Kao drugo ako je dobio tu cenu u tajnosti ne vidim onda razlog da napise ovde na forumu da je kupio gorivo po toj ceni .
Kao trece ovaj forum je osmisljen da podelimo iskustva i jedni drugima pomognemo a ne da se lazemo, tako da ako je okacio ovde na forumu da je kupio gorivo po 170 dinara sa pdv-om ne vidim neku smetnju da okaci i racun . Ja sam dobio ponudu od Mola koju mi je drugar prosledio jer je on stalna musterija kod njih i okacio sam javno da svi forumasi vide i da mogu da urade kalkulaciju sta im se isplati .

Nisam bas imao nameru da ti dajem povod da budes ogorcen.
Jednostavno procitaj moju zadnju recenicu jos jednom i nadam se da ces shvatiti o cemu se radi!
A komentar ako je javno napisan ne vidim zasto ne bi ga komentarisao!

Nisam bas imao nameru da ti dajem povod da budes ogorcen.
Jednostavno procitaj moju zadnju recenicu jos jednom i nadam se da ces shvatiti o cemu se radi!
A komentar ako je javno napisan ne vidim zasto ne bi ga komentarisao!

Ja znam da nije cena ista za svakog ali isto tako znam da ne moze neko da placa gorivo 197 ili 179 a da ga neko dobije za 170 dinara sa racunom i pdv-om .
Ali evo neka okaci racun pa da resimo misteriju a ja cu se i tebi i njemu javno izviniti ovde na forumu i reci da sam pogresio .
Jel posteno.

Ja znam da nije cena ista za svakog ali isto tako znam da ne moze neko da placa gorivo 197 ili 179 a da ga neko dobije za 170 dinara sa racunom i pdv-om .
Ali evo neka okaci racun pa da resimo misteriju a ja cu se i tebi i njemu javno izviniti ovde na forumu i reci da sam pogresio .
Jel posteno.
Meni je ravno Dautovicu, ne tebas se meni izviniti! Ali veruj mi da ima svega i svacega!

Danas proverio , Jelic petrol na kolicinu +5t , bez racuna najniza cena sto moze je 188 dinara .
Inace covek stvarno ima ok gorivo i uvek ispostuje svaki dogovor .

Danas proverio , Jelic petrol na kolicinu +5t , bez racuna najniza cena sto moze je 188 dinara .
Inace covek stvarno ima ok gorivo i uvek ispostuje svaki dogovor .
Pa to je jako mali popust, samo 10 din od redovne cene na pumpi. To bas nije nikakva ponuda jos bez racuna....
Tu treba na 5000 litara bar 30 din da spusti bez racuna..

Znam ....ako hocete mogu vam dati broj od gazde pumpe pa vidite i sami ali ne da ispod 188 i kaze da ce gorivo posle nove godine gore .
Ma ok, ne morad davati broj, verujem ti. Nego kazem da je gazda alav na pare pa ne pravi realnu cenu. Pitaj u taxi petrol na tu kolicinu koju cenu bi ti ponudili pa imas neki orjentir...

Јел точио неко од нове г.на Нису каква је ситуација са картицама

Nazad
Vrh