Cena ARENDE u vasem mestu???

Razumem ja na neki nacin i ljude koji izdaju u arendu zemlju. I njima je opala vrednost tog novca koji dobiju u odnosu na pre par gorina. Ali opet sa druge strane kod nas nema nikakve zarade.

A koliko je po vama neka “ok” zarada po jutru?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Puno primera znam gde su ljudi otišli da otkažu arendu od 300-330 evra. Ni jedan nije otkazao jer su vlasnici sami rekli dobro evo smanjićemo cenu... Treba malo i mi zube da pokažemo...

Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Nije to cak ni pokazivanje zuba, jbt nije normalno da zakupodavac ima vecu zaradu od onoga ko radi zemlju a poslednjih godina je to slucaj..

Nema toga kod nas.
Zbog nekolicine njih koji uzimaju sve sta je na dohvat ruke ili platis istu cenu ili ne vidis zemlju. Tek kad oni budu odustajali “ako” ce se to deseti, tek onda ce biti drugacije, ali ni u to ne verujem!
Jos uvek se lome za svaki kj i borba se vodi kako bi se uzeo kj vise!

Razumem ja na neki nacin i ljude koji izdaju u arendu zemlju. I njima je opala vrednost tog novca koji dobiju u odnosu na pre par gorina. Ali opet sa druge strane kod nas nema nikakve zarade.

A koliko je po vama neka “ok” zarada po jutru?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Po meni je "OK" zarada na mom jutru 500€ (+subvencije) a u zakupu 500€ minus arenda (+subvencije).

Jedno su želje a drugo realnost...

Послато са SM-A217F помоћу Тапатока
Moja realnost ove godine je 100€ na zakupu i oko 350€ na mojoj zemlji, takodje bez subvencija.

Na zakupu me je zvuklo me je sto imam 12 jutara lose teske zemlje koju placam 100€/kj i delim subvencije, a na njoj sam imao oko 4t/kj i psenice i kukuruza. Takva godina...

Ма и да је узео неко други, као да смо предодређени да баш ми морамо ту земљу радити. Код нас је мало посустала јагма око аренди. Пре неки дан чујем да човек иде нуди 9кј али каже нико неће да узме. Па јбг смањи цену аренде па можда неко и узме.

Nisam nešto ubeđen u to.Strništa su svuda bili predusevi, nije poprskano ni jedno, korov lep i zelen.
Bice tu psenice posejane videces!
pisao sam vec da se malo ljudi ove godine odlucilo za prskanje totalom jer ce opet ici psenica u to

danas sam cuo da je izdato 15 jutara nedaleko od mene,razocarao se ove godine skroz i izdao je i tih 15jutara(pre 3 godine je izdao oko 10-tak)imao ove sve kukuruz i popusio posteno

12m zita po jutru arenda,saznacu jos kome idu subvencije

kod nas dvojica posejali zob u strnjike pa je planirali kositi jer nema dovoljno deteline,eno susi se jadna...nije veca nego casa za viski

Nazad
Vrh