Dolovac
Član
Tako je ili propadaš ili ne propadaš.nema lera ili radis ili ne radis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tako je ili propadaš ili ne propadaš.nema lera ili radis ili ne radis
može da plati više ali za stari zakup nemože da nudi više nego onaj ko je zakupio već zemlju stvar se dogovara da nebi jedan drugom otimali zemlju .platiš 200€ a radiš za 100€ stvarno nema smisla arenda je preplaćena.A sta se desava ako se neko nadje pametan pa istupi, tj plati vise ?
ili radiš ili neradiš zemlja se neće pojaviti nova samo ako zajebeš nekoga pa platiš više doći ćeš do zemlje a dali se to isplati?@leka
Poklusavas da se iscupas za kukuruze roda 2012? Oprezno, neki su se zakucali pokusavajuci da se izvade. Ja sam i dalje na leru. Ne uzimam nista dok mi se ne ucini da ima sanse za rast zitarica. Ovo sto je kukuruz otisao sa 13 na 14din je cista komedija za cenu arende od 300e/kj.
Ko je uzeo?Voleo bi da vidim kako če taj dogovor kod vas u Pazovi da se ispoštuje....
inače kod nas otišla crkvena zemlja za 500 evradi po ha, sve uzeo jedan čovek...
Dzabe mlatiti praznu slamu,nema padanja i dna jer kod tako enormno visokih arendi neko ili nesto...znate dalje....Kada budete pali na dno, pitacete se ''sta mi je ovo terbalo'' a imao sam solidan zivot!
jel ti zakupljuješ zemlju ili plaćaš godinu unazad kod nas platiš pa radiš.Juce isplatio arendu za proslu godinu 100e/kj i pogodjena ista cena za iducu godinu 100e/kj. Steta sto nemaju vise jutara u vlasnistvu.
- - - - - - - - - -
A i ona druga po 200e pola sad placeno pola na prolece placam kad budem imao a ne bude mi trebalo.