SAMA
Moderator
Ne moze biti da u svakoj nedelji pojedu 50 nikako.Sto su stariji naravno da jedu vise i bar utoliko mora biti veca i razlika.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ja sam 2010 placao mesano jato 500 dinara komad a slucajno je ispalo pola zenke pola muzjaci,2011 600 dinara samo muzjaci i prosle godine 700 dinara samo muzjaci.U pitanju su cetvoronedeljne curke tj. curani.Ne uklapa mi se 280+50+50+50+50.Izgleda da me sisaju dobro ili je kod vas povoljnije.Za ovu godinu jos nisam pitao.
Pozz za sve forumaseja ne znam sta je ovo ove godine?? sve je preskupo.. cemu se nadaju proizvodjaci, narod nema para. hteo sam da uzmem 5 komada tronedeljnih, ali vidim 600din su u Nisu, skupooo
![]()
Ne boj se,izabrali su oni pol.![]()
Neno nisi pogresila.. tu su mozda i najkvalitetniji u celom NisuUplatila ja pre neki dan, kod autobuske, tronedeljni 550 dinara - ali ne moze pol da se birastizu u cetvrtak...pa kako mi Bog da sa njima...
pa imam dve od 20 prodate unapred
dakle jos 18
a dovoljno da pokrijem troskove je da prodam 6 >?
Jeli tako cika Dusko?