Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
OK hvala na cenama.Ja prosle i ove godine dajem po 600 dinara oguljene,isparcane samo da se stave u tiganj ili zamrzivac.Dajem na dve ,tri rate jer su mi ljudi stari kupci.Pozdrav.Ja znam gomilu ljudi koji imaju uslove, a nece da uhrane ni 10-tak pilica za sebe, a kamoli neku curku ili svinju. Ja drzim cenu vec 3-4 godine, pa i ja radim da zaradim. Imam par musterija ( bliski rodjaci) kojima dajem jeftinije, ostali po 600 din. Nije cena tova pre 3-4 godine i sad ista.
Da li se cena u medjuvremenu promenila ?![]()
Isplati li ti se? U mom gradu cena je 5e a to je malo vise od 600 din.6 eura 4 nedelje cure,prodajem 500 din. kg jos uvek za sigurne musterije a pojavi se uvek poneko po preporuci,drzim od 10 do 15 kom kako koja tura uglavnom sve ode za prodaju
Pozdrav, nov sam na forumu, pratim ovu temu vec dugo, i zbog nje sam uzeo curke. Da li neko zna trenutnu cenu uredjene curetine?