internikola
Novajlija
Ima neko neka iskustva od ove godine, sa prinosima ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sejem caussade u svakom slucaju,nadam se da ce imati i korektnu cenu.
I na tih par hektara bas caussade pored tolikih drugih hibrida? Ili ti nesto znas sto mi drugi ne znamo?Postovani Drobi, vidim i grunta ste nesto prozivali da je reklama, sad mene ko je sledeci... nemoj uvaziti moje savete i poruke ako mislis da je neka reklama. Sto se tice mog predstavljanja dobro ste primetili pa da i na to odgovorim, rodjen sam u Zmajevu gde imam par hektara zemlje, a zivim u Subotici gde imam vocnjak, iz tog razloga sam spomenuo namerno obe lokacije.
Pozdrav![]()
mark3 kakva je bila agrotehnika, kad si sejao, cudi me za taj hibrid, koliko ja znam to im je najbolji hibrid i provereno dobar i stabilan.
Iii jesili promoter njihov ili nisi?Postovani Drobi, vidim i grunta ste nesto prozivali da je reklama, sad mene ko je sledeci... nemoj uvaziti moje savete i poruke ako mislis da je neka reklama. Sto se tice mog predstavljanja dobro ste primetili pa da i na to odgovorim, rodjen sam u Zmajevu gde imam par hektara zemlje, a zivim u Subotici gde imam vocnjak, iz tog razloga sam spomenuo namerno obe lokacije.
Pozdrav![]()