Case

Agrostadt takođe ima dobar lager delova, veoma ljubazno i komunikativno osoblje što je u današnje vreme retkost.
Sa Agroglobe nemam mnogo iskustva ali sam razgovarao sa komercijalistom za naš teren i zaista sve na mestu, fin i učtiv čovek.
 
Agrostadt takođe ima dobar lager delova, veoma ljubazno i komunikativno osoblje što je u današnje vreme retkost.
Sa Agroglobe nemam mnogo iskustva ali sam razgovarao sa komercijalistom za naš teren i zaista sve na mestu, fin i učtiv čovek.
Dzaba što ljubazno kad su stipse!Za kupljen nov traktor ni maJIcu nisu hteli da daju,samo blokčiće i hemiske...
Agroglobe daju i upaljače i radno odelo.😁
 
Prošle godine kada sam kupovao traktor bio sam zagrejan za kejsa, s obzirom da već imam jednog kupljenog dok je Vait bio. Da su malo korektniji bili napravili bismo posao. Sasvim neplanirano odem u Agrostadt i kupim deutz fahra. Sve su ispoštovali po dogovoru.
 
Da ne kažem da smo mi poljoprivrednici naivni ali vecina prodavaca na nas gledaju kao ovce koje treba ošišati i 'uvaliti' im svoju robu, bukvalno neke kupovine budu ko koga za.ebe..
 
Kad sam kupovao moj traktor 2014 g dobio sam popust 2000 e ,prvi servis dzabe ,2 odela kompletna Titan Masineri mislim bili su otvoreni za pregovore
 
Ne bi rekao da je tako jer jedan je prodan u Temerin covek se nije ni pogadjao doneo pune bisage para da ga plati kes na ruke i odma da ga vozi al nisu hteli tako ipak je morao u banku .Pitao sam posle Vladu otkud su mi dali popust itd kaze mi da je ostalo 5 kom serije jx 95 kad ih prodaju stize naslednik jx 110 i to 15 kom pa su ove stare gledali da rese sto pre ko je bio dosadan mogao je solidno da prodje .Ja sam se dvoumio izmedju kejsa i belarusa pa sam cepidlacio i otezao kupovinu.
 
Pitam se sta bi rekli u centrali za takvo ponasanje generalnog zastupnika dali ih to uopste tangira. Ja mislim da se kupac na zapadu ceni. Mora napisem par mail.

Послато са SM-N970F помоћу Тапатока
 
Mislim da vecI broj prodavaca trebalo bi da porade na odnosu prema potencijalnim musterijama,nije vezano za brend. D la li prodaje masinu od desetak ili stotinak hiljada trebalo bi da musteriju posmatra isto. Ne kazem da je isto kada je neko u brendu a neko trazi prvi traktor odredjenog brenda. Ali odnos kupac prodavac je na jako niskom nivo. A tako ce i ostati jer smo kao drustvo poprilicno unazadjeni. Ne znam kako je preko kada se kupuje masina ,ali voleo bi da saznam.

Sent from my S60 using Tapatalk
 
Preko je druga prica, za nabavku mehanizacije i mnogo su ljubazniji nego ove nase derikoze. Njima je u ciljunda dobiju novu musteriju koja ce tu i ostati i kupovati pojedini brend dugi niz godina,a ne da ti na brzinu uzmu lovu i da se.ugrade fino. Plus mnogi od nasih tih prodavaca ocerupaju traktore pa ti onda sve prodaju kao dodatnu opremu ili vecinu...ovo pisem jer znam pouzdano da se na nekim brendovima menjaju gume i stavljaju losije, a te koje su stigle sa traktorom se prodaju kao opcija uz doplatu...tegovi isto...plus neke druge sitnice...
 
Lepa brzina 💪
Sa cime ces raditi na prolece predsetvenu pripremu i da li ovi ostaci mogu praviti problem?
 
Jako puno ce nestati do proleca od ovih ostataka. Sa setvospremacem moze da se pripremi ali mora da se saceka da se osusi lepo. Po vlaznom ce da skuplja.

ovako izgleda posle priprema:

E9E7TkG.jpg
 
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh