milanche87
Član
Ljudi kako da nadjem broj farbe za pumu 155, 2012 godiste? Cini mi se da postoje nijanse u boji izmedju starijih i novijih, u saobracajnoj ne pise pise 3mcrvena...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I ja za malo da uzmem neki sampon taj za bezkontaktno, ali mi je drugar koji je limar rekao ni slucajno pa sam batalio tu radnju... koju kremu koristis za pranje? Hocu krov samo da mu ofarbam, izbledeo je... pa me nervira aj ako mozes proveri ili posalji sajt, ja sam nasao na nekom sajtu, ali ne pise koja je nijansa ima dve...Nije valjda da ces da ga ofarbas?Moj je jedan deo sav izbledeo jer sam isao sa nekom jakim samponom ali idem sada sa kremom neku i sve skida.Msm da mogu ja da proverim za farbu,imam ja neki sajt za sve delove i nalepnice i sve oko case,nhi steyer traktora,kombajna i prikljucnih masina
Nije, to se odlepilo pa sam je zalepijo ja.Maxa jel ti to polir pasta ostetila desnu nalepnicu? To gde pise Case ih.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Nesto smo probali sa polir pastom trljali smo na istom mestu 3x ali slab efekat.Ujak se razume oko farbe i poliranja i on mi je dao neku tecnost koju je on sam napravio tako da je uzeo te supstance i jednu polir pastu pa izmesao pa smo isli sa tim i odradio je posao.Макса којом си то пастом радио?
Nesto smo probali sa polir pastom trljali smo na istom mestu 3x ali slab efekat.Ujak se razume oko farbe i poliranja i on mi je dao neku tecnost koju je on sam napravio tako da je uzeo te supstance i jednu polir pastu pa izmesao pa smo isli sa tim i odradio je posao.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk