Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nema na menjacu dugme, ima samo na volanu onu rucicu.
Taj iz Zabara mislim na vlasnika je tesko g*vno od coveka,bio sam u prolazu i svratio da pogledam neke pneumatske sjalice,moras mu cupati neke informacije o masinama bukvalno.Naqurcen je tipa ako hoces da kupis kupi ako ne bas me briga,retko negativan lik s obzirom da drzi i prodaje te masine trebalo bi da ume da se ophodi prema potencijalnoj musteriji!Lik ima i otkupno mesto za zitarice i iz price sa ljudima koji su saradjivali sa njim niko ga ne hvali,lokalni tajkun koji je umislio da je Bog.Masine koje ima na placu su uglavnom teski krsevi zato ih i kreci da kolko tolko lice na nesto a po oglasima mu se vuku masine i po 2 god.Nije ti daleko od Sm Palanke nekih 30km pa mozes u povratku produziti iz Zabara za Svilajnac imas ukljucenje na autoput da se ne vracas nazad.Licno bih ga izbegao u sirokom luku,al ako vec dolazis do Sm Palanke mozes svratiti i pogledati traktor, mozda prodjes bolje od mene u trgovini...Ovog prvog sam gledao licno zato sto je tu u susednom selu, jeste malo neugledan obecao je prodavac da ce ga srediti za te pare ali su mu gume u solidnom stanju i bolje ovako sto nije lickan vidis mu svaku manu, gde curi ulje gde ne curi, on ga koristi svakodnevno, dok kod ovog drugog su gume vidim mnogo lose. 15.02. idem u Smederevskoj palanci na vasaru pa otici u Zabare da pogledam i njega, mozda ga ubijem na cenu za gume. Da li mogu da vuku 4 brazni okretac ili 3 brazni?