Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislim da je to nemoguca misija.Pozdrav kolege, zanima me koliko ovi mali farmali 75c mogu da nose tezinu na polugama? da li moze da nosi prskalicu od 1000l? pricao sam sa covekom, ne bih da imenujem, i rece mi da moze bez problema da nosi.
Kolega Atilla ako moze ja bi da demantujem izjavu naime pre jedno 5 ili 6 god meni na 577 odpala matica sto drzi poluosovinu i naravno tocak je krenuo da odpadne zadrzao se na blatobranu nije moglo da se slepa naravnnda moj drug a clan ovog foruma {kum} dosao sa 82.1 i za donju traktorsku pougu zakacio i podigao moj zadnji kraj i prakticno doneo me kuci nekih 7 km .Ja neznam koliko je 577 tezak na zadnjim tockovima ali nije daleko od 2700kg
Pozdrav kolege, zanima me koliko ovi mali farmali 75c mogu da nose tezinu na polugama? da li moze da nosi prskalicu od 1000l? pricao sam sa covekom, ne bih da imenujem, i rece mi da moze bez problema da nosi.