I jeste ti toliko nov JX90 + PDV koliko ti trazis za tvoj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na tu cenu plus PDV.Cekaj 30000 pa na tu cenu jos 20 posto pdv ili sve ukupno 30000 eura
Jaka je cena a imas malo sati,koji je razlog prodaje?Moja cena je sa pdv mislim da je solidna usteda 6000 eura to mu dodje 2000 eura po godini obično se skida 1000 eura po godini
- - - - - - - - - -
Koliko dodje nov jx 95 ako ima
Moja cena je sa pdv mislim da je solidna usteda 6000 eura to mu dodje 2000 eura po godini obično se skida 1000 eura po godini
- - - - - - - - - -
Koliko dodje nov jx 95 ako ima
Sigurno je imao prednju kasiku ili nesto slicno,mozda je bio i austrijski a ne turski?Mislim da je ove godine dosla jedna jx95 oko 1000 rh i mislim 2008 -o u selo u blizini za preko 30000 eura. Za sve se moze naci kupac
Poslato sa FRD-L09 uz pomoć Tapatoka
@Bojčetiću,jesi rešio da se dogovaramo za jxu 105?Vidim da od Ipard-a odustaješ a i biću povoljniji nego ovaj turčin...
- - - - - - - - - -
Zaboravite da sam bilo šta pisao ,@Bojčetić i ja smo se sve dogovorili
Izveštaj podnosimo na okupljanju forumaša za kraj 2018.godine .E ne moze to tako,bacili buvu i sad kao zaboravite...nije fazon,hocemo detaljan izvestaj..