Koji su razlozi?Prvi put kad odete u Poljsku da trgujete bice i poslednji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koji su razlozi?Prvi put kad odete u Poljsku da trgujete bice i poslednji.
Jel bio privatnik taj ili firma?Zato sto sve lazu sto napisu i nikad nije onako kako kazu. Obavezno gume uvale neke ocajne a ne one koje stave na oglas.
koja je cena jx80?
Nece bas biti da je razlika 1000e.
Bio sam pre neki dan u Rumenci, 70ks je 31.800, 80ks 34.300 sa pdv-om.
Ja sam isto razmiljao o modelu od 70ks, al sto ga vise gledam sve mi se manje svidja, pogotovo sto se na primer doplacuje kompresor 2000e, prednji blatobrani 530e i tako neke zamke za budale...
Nece bas biti da je razlika 1000e.
Bio sam pre neki dan u Rumenci, 70ks je 31.800, 80ks 34.300 sa pdv-om.
Ja sam isto razmiljao o modelu od 70ks, al sto ga vise gledam sve mi se manje svidja, pogotovo sto se na primer doplacuje kompresor 2000e, prednji blatobrani 530e i tako neke zamke za budale...
Danas sam bio u Agrovojvodini i gledao Zetora Major 80. Cena 27.500,00 +pdv, ima vazdusnu instalaciju, kabina je untra za nijansu slabija od cesa... servis se radi prvi na 100 a case na 50. Posle servis se radi na 300 sati a kod cesa na 250. Veliki na 500 sati a kod case ne znam. I garancija na zetora je 2godine ili 1800 rs, a cesa je 1 god ili 1000 rs... i razmisljam se da uzmem zetora...
Jel imas klimu i kompresor ?To ti nisi nesto dobro video ja kad sam pre neki dan rekao da bi prodao mog jx 95 3 godine sa 600 sati za 30600 eura rekli su mi tu neki da je toliko para nov jx 90