Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako si pogodio???Ti definitivno neces biti u prvih pet kupaca...
Živo me interesuje šta koliko košta od dodatne opreme,možda se nisam najbolje izjasnio.
Vidi(te) ovako,mene ne tangira jel prodavac ljubazan,jel ima danas problem sa šefom sa ženom,jel ustao na levu nogu ili obuko crvene gaće naopačke pa ga stežu ili zna ili ne zna svaki šraf ili dugme za čega služi na mašini.Dobijaš uputstvo pročitaš i ako imaš nejasnoća i tad,pitaš nekog od njih ko zna,mada po meni najbolje uvek uzeti par adresa ili telefona od njihovih predthodnih kupaca,korisnika,i tu se dobija prava informacija,i mene zvali x puta ljudi u vezi nekih mašina koje posedujem ja ono što sam znao mane,greške,prednosti podelio sam sa njima.Meni uvek je najbitnija mašina koju kupujem da završava posao za šta ga kupujem,znači ja treba da znam šta kupujem i za čega a ne prodavac...i nebi nikad se predomišljao zbog možeš misliti ljubaznosti ili stručnosti prodavca.I ako je neljubazan pa ima valjda još ljudi u toj firmi obratiš se nekom drugom i iskuliraš od tog momenta "neljubaznog prodavca"...Meni je još bitnije da ako se odlučim za neku mašinu i kupim,i ako mi zatrebaju kasnije da mi izađu u susret a ne med i mleko sa starta da bi kupio samo mašinu od njih a posle ktj...Možda bi se okrenuo i ja ako bi tu istu mašinu ili sličnu prodavali na još 5 mesta,ali nije tako...A prodavci ko prodavci danas su tu sutra su u drugoj firmi i opet se sretneš sa njima negde i opet nekupiš mašinu zato što je "on" tu... A to je samo moje mišljenje i nemora da bude da sam u pravu...
E to nevolim ni ja ni još puno mojih kolega s kojima smo pričali,da za svakoga druga cena ili oprema za iste pare.I pričamo o ljubaznosti ovde,osećaš se prevaren i usran kada čuješ da je neko dobio isti taj traktor ili mašinu pod drugim uslovima.
A ti si malo pobrkao lončiće...Džabe neko ljubazan s tobom ako ti utera kajlu na drugu stranu,samo sam to hteo reći...aj zdravo
Nema sta da se kaze za Pumu. Jedina moja mala zamerka je sto steyr ima mnogo vise radnih svetala napred.
Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока
Vi ste verovatno u vasoj cenjenoj firmi svaki zaprimili tako sto ste premerili tezinu i naravno ne dajete krive podatke o tezini i snazi, vec 100% tacne i proverene.
Necu biti u 5 kupaca niti u 55, ali me nervira sto svaki traktor ima pocetnu cenu i sve je kao na pijaci, a krajnja cena niko ne zna sta ce biti (zna prodavac do koje sume ce spustati). Ljudi koji dodju i kazete im to kosta 50k a koji nisu imali prilike da znaju sa kime trguju ce reci dobro i platiti. Oni su u toj situaciji prevareni, jer je realna cena 45k. Ljudi u selu su kupovali plavi traktor pre 10+ godina kada niko nije ni video jos NH i cenu koju su mu rekli oni su platili. Posle su iz price saznali da su se trebali cenkati... Isto me to nervira ne samo sa masinama, vec i sa hemijom, semenima, djubrivima. Cena u radnji vazi samo za budale, ostale cene se pregovaraju iza vrata.
Rođeni nije nama toliki problem da čekamo vas,veći je problem vama da čekate nas... A to je kod plavih malo pojednostavljen sistem za čekanje ili grešim...0%Rodjeni moj svi forumasi koji mi se jave u narednih 19 dana a ukoliko su voljni da cekaju kao Spajici, dobice istu cenu. KOga tacno zanima zasto ovaj traktor nije iste cene kao plavi nek mi se javi na sajmu objasnicu mu. I crveni i plavi.