Case

Misliš da to utiče na prodaju ko stoji s one strane pulta???Nebi reko nego neko zna šta hoće koju marku i od godine kakva će biti što se tiče finansija...:ppozdrav:

Misliš da to utiče na prodaju ko stoji s one strane pulta???Nebi reko nego neko zna šta hoće koju marku i od godine kakva će biti što se tiče finansija...:ppozdrav:
Pa nebih se slozio. Dzaba sto je neki trgovac zastupa dobar brend a nezna upaliti brisace i ventilator. (Kupovali smo po kisi). U jednom drugom predstavnistvi smo naisli na coveka koji nije znao prepoznati kompresor na traktoru. Ubedjivo nas da se to mora ugraditi i da je doplata 2500 evra.
Opet da nehvalim previse naseg clana secondgeneration. Covek je pokazao da se razume. Cak neke sitnice koje nije morao reci on je rekao i ucinio nam. Tu nema sta da se kaze. Kad dodje vreme za neku drugu masinu, znamo kome cemo se obratiti, jer ipak je bitno da postoji neko razumevanje.

Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока

Tacno tako.Ja od prodavca ocekujem da ima tacan odgovor na svako moje pitanje,sto se u ovom slucaju pokazalo tacno.Pisao sam u nekoj temi kako smo brat i ja naisli na jednog trgovca u jednoj velikoj firmi koji se nije nimalo korektno po nas ako prema nama kao prema potencijalnim kupcima.Od njega necu ni šraf jedan kupiti,ma koliko on sada prodavao brend i masinu koju bi mozda i kupio.

Poslednja izmena:
I mi smo kupili Pumu 210,doduše malo smo zaobišli Titan machinery ...i manjkalo para za kabinu i dodatnu opremu :osmeh:

d2d20828848af8846f9e1e168324012a.jpg

I mene ovo ceka prosli sajam sam odgodio kupovinu ali ove u morati bar jednu...
mindjusar imas li preporuku u koju prodavnicu je povoljnije..??:haha:

Pa nebih se slozio. Dzaba sto je neki trgovac zastupa dobar brend a nezna upaliti brisace i ventilator. (Kupovali smo po kisi). U jednom drugom predstavnistvi smo naisli na coveka koji nije znao prepoznati kompresor na traktoru. Ubedjivo nas da se to mora ugraditi i da je doplata 2500 evra.
Opet da nehvalim previse naseg clana secondgeneration. Covek je pokazao da se razume. Cak neke sitnice koje nije morao reci on je rekao i ucinio nam. Tu nema sta da se kaze. Kad dodje vreme za neku drugu masinu, znamo kome cemo se obratiti, jer ipak je bitno da postoji neko razumevanje.

Ha-ha dobar si...da je igrom slučaja secondgeneration nije znao uključiti ventilator ili brisače ti bi popizdio i otišao bi kupiti neki drugi traktor kod drugog prodavca...Mani me...Hteo si Steyr-a i to je cela istina...:ppozdrav:

Jok... Nije tako u planu su bili svetlo i tamno zeleni. Ali nisu bili trgovci na visini zadatka. Lep je osecaj kad puknes preko pola grada u carinsku zonu. A trgovac ustanovi da traktor ima kodiran kljuc. Pa gledas izvana. A dosao si kupiti. To nije ni blizu profesionalno. Nedizem nikoga u nebesa. Ali razlika postoji od jednog do drugog trgovca. Ko god je obilazio vise dilera video je.

Nije mogao dobiti bolji popust od Vozda iz Sombora koji je kupio 6 traktora u paketu. Uostalom koja god da je cena, covek je kupio ono sto mu treba za dalji posao.

Ha-ha dobar si...da je igrom slučaja secondgeneration nije znao uključiti ventilator ili brisače ti bi popizdio i otišao bi kupiti neki drugi traktor kod drugog prodavca...Mani me...Hteo si Steyr-a i to je cela istina...:ppozdrav:
Čovek daje svoj novac i normalno je da očekuje uslužnost trgovaca. Ja verujem da su ljudi i odustajali od odredjenih marki samo zbog neprofesionalnosti trgovaca pa otišli i kupili nešto drugo i bili zadovljni.

Vidi(te) ovako,mene ne tangira jel prodavac ljubazan,jel ima danas problem sa šefom sa ženom,jel ustao na levu nogu ili obuko crvene gaće naopačke pa ga stežu ili zna ili ne zna svaki šraf ili dugme za čega služi na mašini.Dobijaš uputstvo pročitaš i ako imaš nejasnoća i tad,pitaš nekog od njih ko zna,mada po meni najbolje uvek uzeti par adresa ili telefona od njihovih predthodnih kupaca,korisnika,i tu se dobija prava informacija,i mene zvali x puta ljudi u vezi nekih mašina koje posedujem ja ono što sam znao mane,greške,prednosti podelio sam sa njima.Meni uvek je najbitnija mašina koju kupujem da završava posao za šta ga kupujem,znači ja treba da znam šta kupujem i za čega a ne prodavac...i nebi nikad se predomišljao zbog možeš misliti ljubaznosti ili stručnosti prodavca.I ako je neljubazan pa ima valjda još ljudi u toj firmi obratiš se nekom drugom i iskuliraš od tog momenta "neljubaznog prodavca"...Meni je još bitnije da ako se odlučim za neku mašinu i kupim,i ako mi zatrebaju kasnije da mi izađu u susret a ne med i mleko sa starta da bi kupio samo mašinu od njih a posle ktj...Možda bi se okrenuo i ja ako bi tu istu mašinu ili sličnu prodavali na još 5 mesta,ali nije tako...A prodavci ko prodavci danas su tu sutra su u drugoj firmi i opet se sretneš sa njima negde i opet nekupiš mašinu zato što je "on" tu...:ppozdrav: A to je samo moje mišljenje i nemora da bude da sam u pravu...

Pa nesme javno da kaže koliki je popust dobio, da ne bi i drugi tražili...
Dobice i drugi tu cenu,ali ne i svu opremu .Nisam ga ukrao pa da nesto krijem.Cena mu je xy000+pdv+troskovi kredita.Inače,prvih pet forumasa koji ga poruce do kraja nedelje dobice istu cenu i opremu kao ja.To vam dodje kao zatvorena akcija "samo za forumase". Informacija iz prve ruke.

Poslednja izmena od urednika:
Spajki plavi brat mu je u istoj snazi i u osnovnoj opremi ako se nevaram bio 80.000+pdv.Šta li kod ovoga koštalo još plus 12.000+pdv.???:sta:

Nazad
Vrh