Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Deda ide u zasluzenu penziju(bar u nasem gazdinstvu),tj na prodaju.Steta sto Case nije mogao stici ranije za pripremu za setvu,ali dobro.Deda je to odradio bez problema.Spajići čestitke na mašini ,odlična je Jel deda ide zasluženo u penziju ili u nove radne pobede?
Pa nebih se slozio. Dzaba sto je neki trgovac zastupa dobar brend a nezna upaliti brisace i ventilator. (Kupovali smo po kisi). U jednom drugom predstavnistvi smo naisli na coveka koji nije znao prepoznati kompresor na traktoru. Ubedjivo nas da se to mora ugraditi i da je doplata 2500 evra.Misliš da to utiče na prodaju ko stoji s one strane pulta???Nebi reko nego neko zna šta hoće koju marku i od godine kakva će biti što se tiče finansija...
Ekstra masina Spajki
I ispred da osvetli stepeniste i u kabini.Moze i da se iskljuci,kao na kolima.
Ha-ha dobar si...da je igrom slučaja secondgeneration nije znao uključiti ventilator ili brisače ti bi popizdio i otišao bi kupiti neki drugi traktor kod drugog prodavca...Mani me...Hteo si Steyr-a i to je cela istina...Pa nebih se slozio. Dzaba sto je neki trgovac zastupa dobar brend a nezna upaliti brisace i ventilator. (Kupovali smo po kisi). U jednom drugom predstavnistvi smo naisli na coveka koji nije znao prepoznati kompresor na traktoru. Ubedjivo nas da se to mora ugraditi i da je doplata 2500 evra.
Opet da nehvalim previse naseg clana secondgeneration. Covek je pokazao da se razume. Cak neke sitnice koje nije morao reci on je rekao i ucinio nam. Tu nema sta da se kaze. Kad dodje vreme za neku drugu masinu, znamo kome cemo se obratiti, jer ipak je bitno da postoji neko razumevanje.
Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока
Spajki bre,sto je cena traktora drzavna tajna?
Čovek daje svoj novac i normalno je da očekuje uslužnost trgovaca. Ja verujem da su ljudi i odustajali od odredjenih marki samo zbog neprofesionalnosti trgovaca pa otišli i kupili nešto drugo i bili zadovljni.Ha-ha dobar si...da je igrom slučaja secondgeneration nije znao uključiti ventilator ili brisače ti bi popizdio i otišao bi kupiti neki drugi traktor kod drugog prodavca...Mani me...Hteo si Steyr-a i to je cela istina...
Dobice i drugi tu cenu,ali ne i svu opremu .Nisam ga ukrao pa da nesto krijem.Cena mu je xy000+pdv+troskovi kredita.Inače,prvih pet forumasa koji ga poruce do kraja nedelje dobice istu cenu i opremu kao ja.To vam dodje kao zatvorena akcija "samo za forumase". Informacija iz prve ruke.Pa nesme javno da kaže koliki je popust dobio, da ne bi i drugi tražili...