galicije83
Član
ово је тест за тог jx95 који нема више од тих 93кс колко на плочици пише, а тест лепо каже колика му је макс снага на кардану и она износи 83,8кс.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vozio sam se u JDu i padaju obrtaji u oranju repista kad naidje na ugazeno, mada ne stalno nego smo probavali do koje brzine moze da ide bez gusenja kad naidje na utabano.Zato uzmeš Green traktor i nema padanja obrtaja.Kada je priključna mašina predimenzionisana on kopa u mestu ali obrtaje ne skida.
Motori 4.5l i 6.7l ne dime ni kada im je najteze, ali obrtaji im padaju kada opterecenje prevazilazi snagu koju imaju.
kod mene u uputstvu pise ako u 6 brzini motor se gusi onda treba skidati balast. dakle svi su predvidjeni da u nekoj brzini moraju da dime i da se guse.Zato uzmeš Green traktor i nema padanja obrtaja.Kada je priključna mašina predimenzionisana on kopa u mestu ali obrtaje ne skida.
Ljudi kakva su iskustva sa ovom serijom kejsa 90 konja je?
Dobar je on ali malo previše traži po meni idu oko 10000 , sad ako je baš super vrijedi.
Ima on snage vozio se u njemu u brda dvoredni tornado 80 ne osjeti neznam jel imam koju sliku od takvog.
Fiat motor nije neki potrošač, meni se jako sviđa da imam para kupio bi takvog .
Takav traktor za 10.000e da je u dobrom stanju se tesko koze kupitiima za 11.000e ali nije sa XL kabinom.