nadalj#
Član
Jel ovu sto je Otos pazario?Vozio sam prekjuce novu Pumu 155. Vukao je Pottinger gruber sa 6 radnih organa. Bukvalno se igra sa njim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel ovu sto je Otos pazario?Vozio sam prekjuce novu Pumu 155. Vukao je Pottinger gruber sa 6 radnih organa. Bukvalno se igra sa njim.
Jako los servis, jako nestrucni ljudi..... Zavlače mi prijatelja od jesenas nije poorao...... Tuzice ih.
Ako nemogu da rese problem na mxm kako ce onda na traktore novije generacije. I ja sam upoznat sa tim slucajem iz crepaje,covek je morao da pozajmi traktor da bi izorao. A case jos uvek nije namesten.
Stvarno gosn Labus preterujete. Ni sami niste sigurni u ono o cemu pricate, a ja znam da ste samo odlican komercijalista i da sa servisom nemate veze. Ako vec zastupate neku rabnu marku onda treba da imate kompletnu podrsku od najstarijeg do najnovijeg modela. Ja imam iskustvo jos sastarim VAITom dok ste vi jos preko puta cekali musterije i prica je bila ista. Jasno je da je ovo Srbija i da ovde moze ovako, a da ste kojim slucajem negde u EU prica bi bila druga. Znam dosta vasih servisera pa i kako i odakle stizu originalni delovi za GP sejalicu, i kako i odakle dolaze Pume itd. Medjutim ne bih da vam na bilo koji nacin nanosim bilo kakvu stetu, ali bar budite posteni i recite "Jeste, imamo problema prilikom servisa (opravki) jer smo jos neuki, ali se trudimo svim silama da to popravimo i nasim kupcima, kao i svim vlasnicima Case traktora pomognemo koliko god mozemo."
Gospodine Secondgeneration : 1.Prvi put sam komentarisao ovaj slucaj samo zato sto poznajem coveka,i zato sto znam da mu traktor stoji vec duze vreme.
2.Neznam zasto se njemu nije zaliio,a mozda i jeste(neznam ni od koga je kupio)
3. Moje iskustvo sa uvozom-super,hvala na pitanju
4.Stvarno neznam gde sam napisao da Vas servis treba raditi besplatno, pobrkali ste ocigledno
5.Normalno je braniti svoju firmu, a ja samo iznosim cinjenice koje su takve kakve su. A vase neosporavam.
Da sam cuo nesto pohvalno,napisao bi...licno od vlasnika sam cuo,al nema veze mi svi lazemo,nismo fer itd.
Drustvo svaka prica ima dve strane. Nema ljutnje. Ovde smo za sve pa i za kritiku. Napredujemo sve vise i bicemo sve bolji.
Da sam cuo nesto pohvalno,napisao bi...licno od vlasnika sam cuo,al nema veze mi svi lazemo,nismo fer itd.
Ево једно хипотетичко питање за Вас.
Ја ето одлучим да купим нов трактор у Немачкој, не у Србији (разлог није битан). Купим га тамо од Титана, довезем га у Србију, деси ми се квар, који треба хитно да се отклони, али пошто нисам Ваш корисник, морам да се начекам у реду да би се исти отклонио.
Хм, па зар ја, као купац бренда Кејс, не би требао да сам при куповини ма где у Европи истог од Титана, Ваш корисник!?
Ја сам тако разумео део вашег поста под редним бројем 3210.
Čuo sam da neki jaki brendovi iz auto industrije daju garanciju u celom svetu podjednako nebitno gde je kupljeno vozilo,čak se i garancija prenosi na sledećeg vlasnika?Znači niste dovoljno jaki da podnesete servis a pretstavljate se kao jedan od najvećih distributera poljoprivredne mehanizacije?Kompanija Titan Machinery se kotira na NASDAQ njujorškoj berzi, što govori o snazi same kompanije.A zar bilo fer da neko ko je kupio traktor od mene ceka u redu dok mi sredjujemo traktore kupljene negde drugde? Covek je kupio od nas kombajn i odvzao ga u neku zemlju u Evropi. Moj servis ga je pustio u pogon moj servis ga servisira i mi smo mu dali garanciju. To je profesionalnost. A ne prodacu pa nek ga servisira neko drugi, nek neko drugi brine o delovima i garanciji. Naravno da neces cekati ne brini. Mi brinemo za to. Samo se javi na vreme i poslusaj savete koje dajemo.
Čuo sam da neki jaki brendovi iz auto industrije daju garanciju u celom svetu podjednako nebitno gde je kupljeno vozilo,čak se i garancija prenosi na sledećeg vlasnika?Znači niste dovoljno jaki da podnesete servis a pretstavljate se kao jedan od najvećih distributera poljoprivredne mehanizacije?Kompanija Titan Machinery se kotira na NASDAQ njujorškoj berzi, što govori o snazi same kompanije.
http://ww1.titanmachinery.rs/o-nama/
Kako je kod vas?Vi niste proizvođač,samo trgovina?U pravu si garanciju daje proizvodjac i vazi svuda u svetu. I vazi i ukoliko se vlasnistvo prenese na nekog drugog.