galicije83
Član
Рецимо комплет за павршифт мењач кошта око 1900 евра...Имаш море ламелица, заптивних гума, пластичних прстенова. Једино што те из титана одеру за руке...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovo pitanje koje stalno namecemo,dali rus,kinez ili polovan fendt,john,case itd,je slicno i kao pitanje dali nov jugo ili polovan golf2.Delovi nisu jeftini to jeste ali svaka se masina mora odrzavati,pitanje je samo kolko se koji kvari.Kupiti solidno ocuvan traktor iz uvoza ,sa nekom cenom koja ti daje prostor da ulozis neki dinar sto je sasvim sigurno,po meni je mnogo bolje nego nov rus ili kinez.Ispricacu Vam kako sam ja prosao.Jas sam pretprosle godine kupio traktor case 5150 97 god (13000evra),plug kuhn master 120 4 glave (5000evra)tesku drljacu 4m novu(3000evra) sve ukupno 21000evra,kolio kosta jedan nov rus bez prikljucne mehanizacije.Blesavi su oni koji sami sebi dozvole da se zaljube u traktor pa onda kao konju kad stavis oglav.