Case

У транспорту соје
20140919151623.jpg
20140919174551.jpg

- - - - - - - - - -

после потопа у суботу....
20140920180115.jpg
20140920180222.jpg

Hehe, kako da ne :osmeh: Imam prilike videti Maxxum samo malko noviji od Galicijevog. Za trckaranje sa spediterima trosi samo tako. Min 15t tereta da vuce da bi bio rentabilan:ppozdrav:

Vasi Maxxumi su pre ujedinjenja sa NH i pre nego sto je Fiat preuzeo obe kompanije. Verovatno su drugaciji motori. Ovi noviji 6cil trose prilicno u vozikanju. U teskom radu je odlican i mali potrosac spram uradjenog posla.

Cummins inside .... B6T-590 engine model....и дан данас се ови мотори уграђују у доџ камионете.....

- - - - - - - - - -

јел шлепање камиона са репом од цирка бруто 40+ тона рентабилно пошто је то радио у суботу...

U pravom blatu smo mi sa 3 takva šlepali šleper,i na kraju smo ga isčupali sa 14t repe :osmeh: Ima talentovanih budaletina od kamiondžija,dodaje on gasa,zapravo,pa proklizne i sklizne sa puta,pa otvaraj stranice,sa 500ks mu nemožeš ništa,e to su muke,a kad ga jedan takav vuče punog,to je pič... dim :haha:

Poslednja izmena od urednika:
ми смо им били испомоћ по насутим путевима, док их је гусеничар булдозер, чупао из правог блата, јер 2х125кс плус један од 320кс их нису могли н ипипнути у том твом блату како ти велиш...а зато се гусеничар буквално играо са тим камиончићима...

Neznam druze, imao sam u planu tek za godinu ili dve, ali me sada neki drugar forsira. Nije mi bas pravi momenat, mnogo bi opustenije to izgurao nesto kasnije!

Jel vredi taj traktor sta?

Kako da ne vredi. Odlican za lakse poslove, a za manja gazdinstva (mene npr) odlican da bude za sve operacije. Jedina mana moze biti mali izbor brzoma za oranje ako je menjac 12x12, a za ostale operacije je odlican. Ne znam koji jos menjac imaju u ponudi za njega?

Ti Farmali se stancaju u Indiji ili gresim?
Kod mene bi morao i da ore, oko 50 kj za sada, a nadam se i vise u buduce! Nikako nemam nameru da kupujem jos jedan za oranje sem da nekim cudom utrostrucim kolicinu zemlje.
Da 12x12 je osnovni ima jos nekih opcija ali sa doplatama. Nisam bio u Titanu da se raspitujem tacno sta je i kako je.

Ukoliko ga pazarim morao bi imati jos jedan komplet uskih guma za prskanje i medjuradnu obradu i da radi sve redom. Ne isplati mi se da stoji u avliji za ukras.

Ja sam nekako bio za opciju da Zetori izguraju jos par sezona pa da ih kasnije zamenim, ali ne znam
Na sajtu kaze:
menjac 12x12
opciono: 12x4
opciono sa puznim stepenima prenosa:20x12

Iskreno sta to stvarno znaci i koliko kosta nemam blage veze

Nazad
Vrh