Case

evo i moje masine
traktor.jpg
5150.jpg
case.jpg
kejs.jpg

Моја принова. Максум 5150
case51503.jpg
case51502.jpg
case51501.jpg

Купљен пролетос, на сату је имао 7800 РС и није враћан по обичају. Једини проблем имали смо са хидрауличном пумпом, jер је имала свега 90 бара притисак (нормалан притисак је 180 бара и више). Због чега није хтео некад да се преко реверзера покрене. После сервиса ради као швајарски сат. Иначе уз њега смо узели и тањирачу грегоер бесон од 32 диска, са којом се овог лета по стрништу играо. Видећем окакав је орач ускоро...

имам пар снимака које треба да накачим на јутјуб....иначе све слике које сам сликао са апаратом су ошле у две лепе...истањирао сам апарат летос...остао ми на блатобрану када сам сликао машину у њиви...

pso5.jpg

- - - - - - - - - -

Тренутно сам у Новим Саду, радим дипломски, па кад се врнем кући у Митровицу, сликаћу га онако изблиза из више позиција, оћу рећи углова:osmeh: (деформација нас грађевинаца, све су нам позиције)...
На њему су само офарбани тегови и њихов носач..све остало је прва фарба.

Не зову га амери џаба ЧЕЛИЧНИ КОЊ....

Lepa mašina. Ima i prednju hidrauliku. Koje je godište ovaj traktor?
I koliko je plaćen, ako nije tajna?

Има предњу хидраулику, као што можеш да видиш на слици из мог првог поста, назад има хидраулични цилиндар споља, тако да диже 5,5 тона, док они који немај утај цилиндар могу да дигну максимално 4,2 тоне терета. Година производње је 1996, а плаћен је 17000 евра.

Снимак са паузе у тањирању...нажалсот ово је један од два која су ми преостала а снимана су телефоном, јер сам тог дана истањирао фотоапарат...

Снимао сам јер ме је интересовала колика је разлика у звуку пумпе пре и после ремонта..пре се није ни чула да свира, сад пишти ко луда....:osmeh:

Биће пара да се узме други, само оно је био поклон, па ми малко жао...ал шта је ту је...добро себе нисам истањирао:haha:

- - - - - - - - - -

Ако неком треба manual (приручник) за серију 5100, могу да му пошаљем преко ПП линк, да га скину...

Nazad
Vrh