diesel d-60
Član
Pa sta, ja kazem na sinama na zmaju, koliko ima zubova tamo? Pricao mi stari kako su u inflatornoj godini terali i lance na dapteru bez rolni i svasta radili samo da se uradi…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisam video ali sam slušao da su oštrili šine sa brusilicom .Pa sta, ja kazem na sinama na zmaju, koliko ima zubova tamo? Pricao mi stari kako su u inflatornoj godini terali i lance na dapteru bez rolni i svasta radili samo da se uradi…
Video sam i navarivane šine i sito okrenuto naopako.Kaže zaglavljuje non stop na situ!Kriva osovina?!Nisam video ali sam slušao da su oštrili šine sa brusilicom .
Ne treba ništa da se razbušuje, dobušuje i slično, pasuju u potpunosti? Ja planiram da menjam šine na Dominatoru 108 pa gledam da li ima šanse da se malo ušpara ili mi ne gine Almex...To su poljske sine JAG delovi. Odlican odnos cene i kvaliteta. To su u stvari isto originalni delovi samo ne idu sa zigom.