sinisa1979
Član
Koliko je koštao kombajn kad je stigao i šta ima od hedera? Hvala!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sta je jedno pivo ma,vec sam zadovoljan..Super je to kombajn,opaSni gabariti naspram Zmaja u odnosu na sve.Samo sto mi hangar sada nizak,moracu da skidam nadogradnju bunkera da bi usao unutra a i sta ce meni toliki bunker...@pantelija1 dođeš mi bar pivo za sve informacije i ubeđivanja da uzmeš Case. Nemoj me baš mnogo spominjati ako ne budeš zadovoljan, ali mislim da nisi pogrešio.
Neka dugo služi !
Sent from my iPhone using Tapatalk
Naspram Zmaja je aviJon. Bolje izduvaj gume, nikad se ne zna kakva ce godina biti. Mozda rodi pa napunis bunker casom
Kao što rekoh, neka dugo i dobro služi.
Kakvo je nase trziste sa delovima za CASE kombajne?I ima li iole valjanih majstora za odrzavanje istih kombajna?
Nije bilo u Padini.@jbrtka Sve nesto mislim da je to bilo u Padini.
Која је боља марка то је дискутабилно. Мислим да Кејс предњачи када је аксијал систем у питању испред свих, јер су после Њу Холанда они први који су га усвојили и до дана данашњег само тај систем развијају. Мана кејса је управо то што они не раде мање комбајне, класичног типа, већ само аксијалце, а њихово најмање чедо 5140 он ти је у рангу са најмањим лексионом, тукано је слабији од њега...I to a i imaju bolju marku tjs zastupaju.