sinisa1979
Član
Koliko je koštao kombajn kad je stigao i šta ima od hedera? Hvala!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sta je jedno pivo@pantelija1 dođeš mi bar pivo za sve informacije i ubeđivanja da uzmeš Case. Nemoj me baš mnogo spominjati ako ne budeš zadovoljan, ali mislim da nisi pogrešio.
Neka dugo služi !
Sent from my iPhone using Tapatalk
Naspram Zmaja je aviJon. Bolje izduvaj gume, nikad se ne zna kakva ce godina biti. Mozda rodi pa napunis bunker casom![]()
Kao što rekoh, neka dugo i dobro služi.![]()
Kakvo je nase trziste sa delovima za CASE kombajne?I ima li iole valjanih majstora za odrzavanje istih kombajna?
Nije bilo u Padini.@jbrtka Sve nesto mislim da je to bilo u Padini.
Која је боља марка то је дискутабилно. Мислим да Кејс предњачи када је аксијал систем у питању испред свих, јер су после Њу Холанда они први који су га усвојили и до дана данашњег само тај систем развијају. Мана кејса је управо то што они не раде мање комбајне, класичног типа, већ само аксијалце, а њихово најмање чедо 5140 он ти је у рангу са најмањим лексионом, тукано је слабији од њега...I to a i imaju bolju marku tjs zastupaju.