Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ali heder nije na nju.Kanda je to uljana repica
Axial flow
Ti axialci su cudo, ali je zato remont axialnog dela nenormalno skup
Ne znam kako se tacno nazivaju, ali verovatno mislimo na te udarace, ima ih po prilicno. Onda oni uvlakaci sto stoje pre samog izvrsnog dela, pa jos sto delova. Kad bi se uradio ceo i pravi remont treba sigurno 10000 evra. Imao sam prilike da zavirim u jedan, cinimi se 2166. Znam da je vlasnik platio bas dosta, a da je promenuo samo par tih udaraca koji su se nalazili na pocetku, a da ostatak nije hteo jer je bilo bezobrazno skupo. Mozda neko i poznaje kombaj jer je vlasnik bio iz Celareva, firma DMD. Kombajn je posle prodat, a vlasnik odahnuo. Znam licno vlasnika.
Ne znam da li je odahnuo, ali znam da je prodat i uzet je Klas. Da li je nov ili polovan nisam siguran.Ne znam kako se tacno nazivaju, ali verovatno mislimo na te udarace, ima ih po prilicno. Onda oni uvlakaci sto stoje pre samog izvrsnog dela, pa jos sto delova. Kad bi se uradio ceo i pravi remont treba sigurno 10000 evra. Imao sam prilike da zavirim u jedan, cinimi se 2166. Znam da je vlasnik platio bas dosta, a da je promenuo samo par tih udaraca koji su se nalazili na pocetku, a da ostatak nije hteo jer je bilo bezobrazno skupo. Mozda neko i poznaje kombaj jer je vlasnik bio iz Celareva, firma DMD. Kombajn je posle prodat, a vlasnik odahnuo. Znam licno vlasnika.