DraleTD
Član
Ставе ти бројило.jel zajebavaš objasni kako će obračunati i naplatiti vodu koja se potroši?!?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ставе ти бројило.jel zajebavaš objasni kako će obračunati i naplatiti vodu koja se potroši?!?
pa da li si legalno ili ilegalno izbusio bunar....ako si legalno onda imas vodnu dozvolu i vec bi trebao da placas, ako si ilegalno onda treba da legalizujes bunar da dobijes vodnu dozvolu,,,,, ali mi se cini da legalizacija vec postojeceg bunara moze da kosta mnogo vise od legano izbusenog bunara.Kome da se obratim da platim taj paušal?

, само спусти пумпу и заливај. Тамо је тренутно стање пред распад система. neki podatak sam nasao da je 1210 dinara godisnja naknada za 1 hektar.Nee,nije bunar u pitanju navadnjavao bi iz DTD,imam na njivi jedan od tih pomoćnih kanala koji služe za navodnjavanje.
Tj i ove g sam navodnjavao ,jednom za probu.Planiram da platim da se ne cimam ako dođe neka kontrola ili otkud znam šta može biti.
Jel postoji neka ozbiljna studija o podzemnim vodama ili je kao i ostalo u ovoj zemlji sve na lako će mi ?.....................Ljudi na bunarima od 50m dubine ostanu bez vode, jer toliko obore nivo podzemne vode da pumpe ne mogu da povuku vodu. Neki su se ukopali i 6-7m u zemlju i opet muka. ..................