Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To bi bilo savrseno, kolika je cena te pupe? Za ovo 550l/min mi nije jasno jer su mi rekli da bunar od dva cola, daje oko 80 do 100 l/min.nebojsa je napisao(la):Tomos samousisna pumpa je više nego dovoljna, 550l/min, radi na mešavinu, pesak i druge nečistoće joj nemogu ništa, laka za manipulisanje i održavanje. Ja je koristim, zadovoljan sam i svima je preporučujem.
nebojsa je napisao(la):Stvarno nemam pojma odakle mu te informacije. Pa ja koristim tu pumpu na bunar od 2 cola i nisam jedini koji ovde tako radi. Moj kolega ima tri bunara, dva su od 2 cola a jedan od fi 75 mm (mislim da je to 3 cola) i za sve koristi istu pumpu. Naravno treba ti odgovarajuća redukcija ali to je najmanji problem. Na ovom bunaru od fi 75 čak nema ni nepovratni ventil (bušili somborci) pa pumpa uvek vuče vodu iznova i sve radi ok.
ivanhoe je napisao(la):Cugi, hidropak je sistem sa pumpom,rezervoarom,presostatom,manometrom. vuce vodu sa 7m i
gura do 5 bara. Sluzi za snabdevanje par domacinstava, nije za njive.