Brisanje posta?

lazarevics

Član
Učlanjen(a)
1 Jun 2009
Poruka
44
Lokacija
Porječina
Molio bih admina da mi kaže zašto je izbrisan moj post u temi:podizanje zasada višnje.:sta:
 
Poštovani, ta poruka je ocenjena kao offtopic i može da se smatra za privatnu prepisku. Naziv teme je Podizanje zasada višnje a poruka koju si ti napiso je sledeća

Jel ti mislis druze da mi ovde trebamo znati taj nemacki jezik,da nam ti ne bi prevodio,

Ovakva pitanja je najbolje postaviti preko privatne poruke uredniku foruma gde je post izbrisan, jer se tako može najbrže dobiti tačan odgovor, ukoliko nema urednika za taj deo foruma privatnu poruku poslati administratorima.
 
Poruka je prebacena u "svastara chat" koliko mi se cini jer je pitanje suvise opsirno i odnosi se na vise razlicitih tema (analiza zemljista, djubrenje vocaka.....) . Deo o vocarstvu je veoma precizno uredjen i svako pitanje bi valjalo da se postavlja u odredjenoj temi za to. Verovatno iz tog razloga je post protumacen kao off topic pa je prebacen u chat....
http://poljoinfo.com/showthread.php?10715-Svaštara-chat&p=839371&highlight=chat#post839371
 
Zašto je meni obrisana prva poruka zbog koje sam se i registrovao na forum u temi o trimerima!!!
 
Ima neki problem sa nekim postovima i njihovim prikazivanjem na forumu, treba sačekati da se osveži baza podataka.
 
Nisam neko zakeralo ali volim stvar da isteram do kraja ,
U suštini i nije bitno što je ova slika izbrisana ali me samo interesuje Zašto ??
11800033_997212656989946_7958299878306227717_n.jpg

Slika je postavljena u temi ,,Zabava, smešne slike, video i ostalo...5" i ne vređa nikog nije vulgarna .....
Jedino ako se neko prepozno Ali ja stem nem niš....
 
Takve stvari nisu za forum.Na fejsu može sve da prođe ali ovde ne.Tačno je da se ovde provuče dosta stvari tipa psovki i vulgarnosti ali jednostavno ne može da se postigne,isprati i obriše 100%.Tvoja slika koliko se vidi povukla je neke ne prikladne komentare pa je iz tog razloga sve uklonjeno da ne bi doprinelo do raspravki širih razmera.
 
Molio bih moderatore da mi obrazloze zbog cega su obrisani moji postovi u temi soja 2015?:ppozdrav:
 
Zato što su offtopic, nema tu puno veze sa sojom. Da ne dužimo priču evo citata kako je jedan izgledao.

Bilo bi lepo da moderatori kao obaveznu stavku uvedu IQ test prilikom registracije novih clanova,ili bar da zabrane da ovi sa nizim IQ koeficijentom truju pojedine teme.Ajd uzdravlje
 
Za taj se slazem u potpunosti,ali celi dan sam cekao da vidim hoce li moderatori reagovati na onaj odgovor koji sam ja dobio na jedno pitanje skroz vezano za soju,lepo sam pitao da mi neko od iskusnijih clanova kaze kad bi od prilike trebalo skidati takvu soju,ne vidim nista uvredljivo u tome,..

Dakle ovde ko nema 50+ ha da obradjuje ne sme postaviti nikakvo pitanje?
 
Izbrisan mi je post u temi subvencije, gde sam napisao da imam viška računa za gorivo.Mene interesuje,da li postoji tema gde bi mogao to da napišem da ne remetim nijednu temu,jer ja ne prodajem račune nego ih poklanjam,želim samo da pomognem ljudima.Unapred hvala.
 
Na forumu ta opcija više ne postoji, kako ni za trgovinu sa računima, tako ni za poklanjanje bilo kakvih računa. To se pokazao kao nezgodan teren gde se povremeno znaju raditi neke sumljivije aktivnosti, pa je zato uklonjeno.
 
Izbrisana su mi sinoc dva posta iz teme protestna voznja,zasto?bila je kritika,ali nikog nisam vredjao-samo sam citirao i iznosio cinjenice u koje sam dosta dobro upucen,i nista nisam pisao napamet.
 
Srdjan7

Pomenuta tema je jako škakljiva, Ili je politički, ili je :off_topic:

Meni su iz tih razloga neki dan brisali post, koje je bilo moje viđenje nastale situacije. doduše iz mog ugla - malo sarkastičnog.
Niti sam bio van teme, niti preferirao neku političku opciju. Na kraju je post prebačen u temu Zabava....

Pokušaću ovde da objavim ako ne sklone!

Beograd, 24.11.2015.
Uz pratnju policije stigle su kolone traktora iz svih krajeva Srbije. Seljake su dočekali sa hlebom i solju ministar unutrašnjih prljavih poslova nebojša stefanović i ministarka protiv poljoprivrede snežana bogosavljević. Srpski paori su došli da izraze zahvanost vladi, što više neće morati da rade. Podržavaju prodaju zemlje strancima i uvoz hrane. Time mnogo olakšavaju život seljaka. Vođa kolone, Vuk Čobanović poneo je poslednje jagnje sa svog gazdinstva kao dar vučiću za gašenje srpske poljoprivrede i čekaće premijera dok dođe iz Kine.da mu lićno uruči.
Dragica nikolć prirediće večeru seljacima, a njen muž priprema ordenje zaslužnim paorima....
 
Jeste skakljiva-slazem se,ali ovo vase je mozda vec za zabavu-a moj post je bio maksimalno ozbiljan,bez psovki,ili bilo cega sto nije za temu,trenutno i buduce stanje u agraru.Upravo iz tog razloga trazim da se postovi vrate,jer nema osova za brisanje ako je ovo slobodan i nepoliticki forum.
 
Kolega srdjane! Oni se dovoljno zabavljaju s nama! Mi stalno da trpimo? E neće da može, što bi rek'o Šojić! Zato se sprdam! Samo ne znam zašto administratori odma' to lično shvate?
 
@srdjan7

Ako je ubrisan, sigurno je okarakterisan kao politiziranje ili kao off topic, a pišta bačijev post je premešten na bolje mesto. Ta tema je isuviše ozbiljna da bi se sprdali, a kontrola je u njoj pooštrena zbog povećanog broja ispada. Naslov kaže o čemu sme da se piše u toj temi, i to je to. Sve što nema veze sa naslovom se briše.
 
Nazad
Vrh