Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Oluja praćena gradom veličine klikera
izazvala je juče oko 12 sati pravi saobraćajni kolaps na ulicama srpske prestonice, pa tako više od sata tramvaji i trolejbusi nisu saobraćali, dok je većina vozača stajala u mestu barem 15 minuta.
Jako nevreme obaralo je drveće gotovo u svim delovima grada, a najveća šteta pričinjena je u Carigradskoj ulici, gde je deset metara visok kesten pao na četiri automobila.
Iskreno ne vidim svrhu ove teme, zove se "Briga drzave o poljoprivrednim proizvodjacima" a piše se o tome koliko je televizija izveštavala o ledu koji je padao i gde je koliko leda palo.

Причајмо конкретно о пољопривреди. Видео си верујем закон који сам навео, и ствар је јасна. Пише где треба да се жалимо, и ко је одговоран да утврди стање. Београд са тим везе нема.Znači li to @marko22 da određene grupacije imaju pravo da se žale na probleme u državi dok pak, drugima to pravo biva oduzeto?
Тешко да ми ту можемо било шта. Систем медија је такав, зато је и таква и слика о њима. РТС је пуко што сви знамо, а остали су приватници. Тако да једино што могу да напишем је да уопште не разумем људе који прате дневнике и сличне **greška и још то схватају озбиљно. Појма немам кад сам сео да погледам неки дневник, који је успут речено главна ствар на медијима за контролу ума. Ајд сви да не гледамо телевизују, нек им се њихови пиплметри запитају где су људи, па да видиш како ће да се промене. Све док се људи као очајници каче на тв, пиплметри евидентирају, ови медијски лоботоми ће их тако и третирати. Мислиш да би се фарма гледала да нема оволико доконих да је гледају. Па истог момента би је скинули са програма.Čekaj malo, dopisnik treba? Znači li to da se više dopisnika trenutno nalazi u stranim državama i izveštava o nevremenima i tornadima nego što se nalazi u matičnoj državi, znači li to da se više dopisnika nalazi u montrealu nego u samoj državi? Znači li to da po tvojoj tvrdnji zanemarivanje svojih radnih obaveza treba opravdati svaljivanjem krivice na druge?
Protumači mi činjenicu da celokupna javnost biva opterećena izveštajima iz jedne minorne sredine dok sa druge strane problemi većine bivaju zapostavljeni jer samim zapostavljenjem se izbegava obaveza državne intervencije na sanaciji i ublaživanju istih.
Прво пољопривреда има субвенције, тако да није без помоћи. По мени много су већи наши проблеми друге природе, него субенције. Већ сам писао раније, ја бих радије укинуо субвенције а друге ствари решавао, јер су овако субвенције само замазивање очију. Значај пољопривреде је код нас велики, али се тачно зна и колики. Свакако није доминантан. Да се не лажемо, није у држави пољопривреднику најтеже, али то није ни тема ни поента. ми треба да се изборимо пре свега за праведан, стабилан, и стратешки третман.Zašto grana koja utiče najvećim delom na veličinu bruto domaćeg proizvoda biva zapostavljena kako u medijima, tako i u budžetskim izdvajanjima i to dugi niz godina i biva prepuštena određenoj grupaciji ljudi koji u velikom broju slučaju bivaju oslonjeni sami na sebe dok sa druge strane primaju redovne "packe" svakom priliko kada pokušaju da iznesu svoje probleme? Mislim da bi bilo pošteno da se svakome pomogne proporcionalno njegovim mogućnostima da tu pomoć iskoristi u maksimalnom mogućem obliku i da se shodno tome napravi neka rang lista po kojoj bi se odlučivalo koliko ko zaslužuje.
Ne misli niko na gradjane Beograda,nego na Beograd,kao centar moci,ne mislis,valjda,da treba da krive Babusnicu.Па одбрана мора да буде тендециозна кад је и напад превише тенденциозан. Нисам први ни започео тему, већ пишем тек после пар дана кад човек још понови своју поруку, која везе нема. Нико да нападне своју општину, већ правац на Београд. Ајд да каже министар (ал који поред толико медија), или ајд и Влада, али баш Београд, па где је логика. тема је брига и небрига државе, и има толико тога да се напише на ту тему, али овај град, па и Београд, немају никакве везе са тим. И сам пишем против Владе и министра, овде још и најмање.

Да, кад падне град и нека слична несрећа ( а у суштини и за остало), они из Бабушнице могу да криве само Бабушницу. У почетку, а после иде по реду.Ne misli niko na gradjane Beograda,nego na Beograd,kao centar moci,ne mislis,valjda,da treba da krive Babusnicu.
Ко је из Београда? Од коминистичких вођа није био ни један. Није ни Слоба, ни Вук, ни Ђинђић, ни Коштуница, ни Дачић, ни Цветковић, ни Николић. Дакле ни један премијер и ни један председник. Министри пољопривреде Живков, Дулић, Витошевић, Драгин, Петровић, Кнежевић, опет нико из Београда. На ког политичара мислиш из Београда?Beograd je kriv za sve.Vecina nasih proslavljenih politicara su iz tog grada,a upravo oni su prodali nasu zemlju arapima,privatizacijom unistili nasu ekonomiju i poljoprivredu.