Па као што сам написао на другој теми, кукуруз а такође сунцокрет се опоравио иако је изгледао исто као од ових колега из Баваништа и околине. Писале су и друге колеге о томе. Мени је направио неку ситну штету на пшеници и репици, тј ону најгору 10-15% и не можеш ништа са тим од осигурања. У сваком случају хвала на утешним речима.
Разумем то што пишеш за револт, али нападати један град и писати на такав начин је ван сваке памети. Па лепо зови ту телевизију, пошаљи свој снимак, па ако не објаве нападни њих, а не Београд. Па шта би ја сад требао да нападам НС или кога већ зато што ми је дирекција осигурања тамо. Ето добар пример си дао, пао кестен на четири аутомобила. Верујем да је ту штета као на 20 хектара, и дал је сад тим људима чији су аутомобили битнија нечија њива или његов ауто, и дал ће да кука на Ђиласа ил ће правац општина и осигурање. Једноставно, не видим поенту нападати Београд зато што је новинарима тако најлакше.
Навео сам горе закон и члан 50, тако да што се тиче штета ствар је јасна. На страну осигурање.
@paracinac,
Вероватно си чуо нашу стару, туђа рука свраб не чеше. Написах већ, и мене је туко град а прошлогодишња суша да не причам, и то никог није брига, посебно не моју општину. Телевизија такође није писала о мојим усевима, и у чему је сад разлика између мене који браним Београд и свих осталих?
Да је недај Боже пао неки авион кривицом неког нашег контролора лета, и те како би нас све било брига. Све се слажем око осталог, али као што ни ја ни ти не можемо да водимо бригу о држави, неће ни нико о нама. Тако је одувек и било. Мој став је да се држимо закона. Ако тамо пише општина дужна, онда правац општина. Ја ишо прошле године, али су ме возали за медаљу. Ено их сада гомила у притвору, и шта ја има од тога? Ништа. Прошо воз. Сад сам осигурао и од суше.