Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koja li je onda ovo nektarina posle maj fira a bere se pa kao i big beng u isto vreme.Erli bomb stize dosta ranije od big banga
Ranije i od may faera
Sent from my SM-S901B using Tapatalk
Super si ti, ja sa 6000 stabala voća ove godine, imam samo 73kg Burlata. To je sveDanas obran may crest 87 kg sa 70 stabala![]()
Nece ni kod mene big beng do nedelju dana,al ovde kazu ili nemaju pojma da se early bomba sad bere kad i big beng.Ali opet mislim da od big beng nema bolje rane breskve/nektarine.Ne znam
Kod mene may faer prolazi a big bang nece jos 7-10 dana
Ovo je jedna od sorti koja je bolje rodila...Super si ti, ja sa 6000 stabala voća ove godine, imam samo 73kg Burlata. To je sve![]()
Nece ni kod mene big beng do nedelju dana,al ovde kazu ili nemaju pojma da se early bomba sad bere kad i big beng.Ali opet mislim da od big beng nema bolje rane breskve/nektarine.
poznajes nekoga ko bombu sad bers?Nece ni kod mene big beng do nedelju dana,al ovde kazu ili nemaju pojma da se early bomba sad bere kad i big beng.Ali opet mislim da od big beng nema bolje rane breskve/nektarine.
Pa da ,mada cuo sam da opet big beng bolji tako da ostajem veran njemupoznajes nekoga ko bombu sad bers?
Aj slikaj mi tu nektarinu koju bere kad i big bangPa da ,mada cuo sam da opet big beng bolji tako da ostajem veran njemu![]()
to may bomba nije sigurno...Aj slikaj mi tu nektarinu koju bere kad i big bang
Lucija je belo meso i bere se kad i Big bang znaci treca sorta po vremenu zrenjaВидех на сликама интернета да има плодова и сорте марија лиције. Да ли имате искуства са том нектарином?
За јесењу садњу ћу купити неколико садница ране нектарине па се полако распитујем коју бих сорту. Од карактеристика ми није ништа важно осим да рано стиже и да је самооплодна. А колико сам видео све су самооплодне?
Nije ti to ta sorta.Ovo je neka druga žuto meso ima.