Breskva i Nektarina

Kakva je Early Bomba u odnosu na Big Beng ,mane/prednosti koje su jedne a koje druge?

Erli bomb stize dosta ranije od big banga
Ranije i od may faera

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Danas obran may crest 87 kg sa 70 stabala
101d706f42d1458b57fc02ff3ca1ea27.jpg

Ne znam
Kod mene may faer prolazi a big bang nece jos 7-10 dana

Nece ni kod mene big beng do nedelju dana,al ovde kazu ili nemaju pojma da se early bomba sad bere kad i big beng.Ali opet mislim da od big beng nema bolje rane breskve/nektarine.
Nece ni kod mene big beng do nedelju dana,al ovde kazu ili nemaju pojma da se early bomba sad bere kad i big beng.Ali opet mislim da od big beng nema bolje rane breskve/nektarine.
poznajes nekoga ko bombu sad bers?

Видех на сликама интернета да има плодова и сорте марија лиције. Да ли имате искуства са том нектарином?

За јесењу садњу ћу купити неколико садница ране нектарине па се полако распитујем коју бих сорту. Од карактеристика ми није ништа важно осим да рано стиже и да је самооплодна. А колико сам видео све су самооплодне?

Видех на сликама интернета да има плодова и сорте марија лиције. Да ли имате искуства са том нектарином?

За јесењу садњу ћу купити неколико садница ране нектарине па се полако распитујем коју бих сорту. Од карактеристика ми није ништа важно осим да рано стиже и да је самооплодна. А колико сам видео све су самооплодне?
Lucija je belo meso i bere se kad i Big bang znaci treca sorta po vremenu zrenja

Ево како изгледа марија луција ако је то та сорта и ако је то фотка фоткана ових дана...

Nazad
Vrh