Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znaci skidam reduktor napolje zajedno sa lancanicima? Moram sve da proverim i pretresem. Zapusten je prilicno.. Samo mi je bitno ako zatreba nesto za reduktor da ima..Skidaju se teško jer zapeknu.Ako neki pukne bilo je tih potrošnih delova u firmi Agro Profil Ada.U reduktor ide ulje a samo je donji ležaj ako se dobro sećam 30205 otvoren dok su ostali zatvoreni.
Hvala puno.Da zajedno se skidaju.U reduktoru nema šta da cikne.3 ležaja i 2 semeringa.Osovine se zupče jedna u drugu ali to je toliko kvalitetno urađeno da se neće nikada potrošiti zubi.
U zdravlje sa sluzi. Koliko je bio novacaDa se pohvalim, kupio sam masinu i ja. Savete uvek primam tako da ako sta bude trebalo moram vas pitati.![]()
Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka
Hvala kolega daće bog. 10.000e al mora da se malo sredi sve po malo.... U glavnom ima prostora da se uloziU zdravlje sa sluzi. Koliko je bio novaca
Bogami moram da ti odma oborim doktoratNema na čemu.Doktorirao sam MD8 pa slobodno pitaj sve.
Bogami moram da ti odma oborim doktorat
U reduktor idu četiri komada ležajeva.![]()