Bora

Dobro da je kombi preziveo taj zivi teret. Mora da ste se napatili oko motora.

Peto,i nismo nešto mnogo,pošto je na kolicima,mi smo ga uz neke daske nagurali u kombi,a tako ga i istovarili.Inače težak je 650 kg.A kombi je to lako prevezao,on je dosta veće nosivosti.(Toyota je to bre he he).

@Galki,cilinder mu je u vertikalmoj izvedbi,pa malo robusnije izgleda. :osmeh:

@Bora ko je mladic sa prve slike ??

P.S. Prosli put kad sam bio kuci video sam onaj beli citroen izgleda da jos nije prodan ako je to taj,ovaj se sija kao nov auto i bas je utegnut,samo nikako da provalim ciji je...Jedan jedini za koji znam da je beli...taj bi mogao ici na crtu sa mojim traktorom sto se tice stanja.

Pozdrav
Bice i driga prilika kad dobor bi dosao pomoc.
Pitao bi gde si slikao ovu parnu masinu,koji imas u avatar?
Pozdrav Bela

Možda će vam i ovo biti zanimljivo, stari parni valjak, uslikao sam pre izvesnog vremena.....

s60xo5.jpg

2eq54t1.jpg

@N.A.hvala na komplimentu.A sto se tice tog belog CX-a kod tebe u Adasevcima,to je taj o kome sam ti pricao.A ovih dana cu doci sa prijateljem u Sid da kupimo jedan drugi beli CX.

@Montoya,motor sto je bio u Bogaticu je iz tvog komsiluka,tacnije iz Banovog Polja.Hvala za ponudjenu pomoc,ali kad dodje kod Bagera nema pomoci.A za ubuduce mozes pomoci,ako nesto slicno ima u tvom selu ili tu negde u okolini.Javi mi na PP bicu ti zahvalan.pa se vidimo.

@Bela B.ta parna masina je bila jedno vreme vlasnistvo grada Bogatica.Sada je ponovo kod vlasnika koji ju je bio darovao gradu pod nekim uslovima?Sta se dogodilo neznam,sada je ponovo u privatnom vlasnistvu i nije na prodaju.

@Dukanac,hvala za ove lepe slike,odmor za oci i dusu. Inace valjak je Ceske proizvodnje,marke Wikov i Kovarick.Nisi napisao gde si ga uslikao?

Valjak sam uslikao na Mokroj Gori, na oko 1km od granice sa Bosnom, a evo i slike parne lokomotive koju sam takođe uslikao na Mokroj Gori na stanici odakle polazi čuveni ćira....

28knf3c.jpg

Gospodine Boro imam za vas samo reči hvale a pošto nemam foto aparat ni kameru ne mogu da budem aktivan kao ovi dečaci ali potrudiću se da u dogledno vreme i ja uzmem učešća na ovom forumu.
Pozdrav svima :cao:
@Simoviću,dali si nesto uradio sa tvojim Hatz-om,ako jesi javi,a i ako nisi potrudi se da postaviš slike da ga vidimo :osmeh:

Valjak sam uslikao na Mokroj Gori, na oko 1km od granice sa Bosnom, a evo i slike parne lokomotive koju sam takođe uslikao na Mokroj Gori na stanici odakle polazi čuveni ćira....

28knf3c.jpg
Duka,lepe su ove stare mašine i treba ih sačuvati.Ali veruj mi taj Kusturica mi je iz Šapca oterao parnu vršalicu,koju sam ja par godina ganjao da kupim,idioti nisu hteli da mi prodaju.A Železnica je dala tom otpadu vagon-cisternu u zamenu za tu vršalicu,i oterali je kusturici.

Nazad
Vrh