Bora

Odg: Bora

Ni ja nikad nisam video takve Foršeove traktorčiće. :sta: Ali dizajn je baš interesantan, moram priznati. :D

@Atila,kao što sam rekao u odgovoru Duki,nisu retki,ali mnogi nisu u voznom stanju,nisu registrovani i slično,pa stoje negde zatureni :ppozdrav: Aza Forše je posebo simpatično :haha: :haha:

@Instamenković,ti nisi bio prisutan tog momenta,ali svejedno sad si tu :cao: pa dobro prilog nije nešto,ali bolje išta nego ništa,ljudi ipak ćele da vide nešto drugačije,ma koji forum to bio :ppozdrav: :haha: :haha:
Post je spojen: [time]среда, 28. јул 2010. 00:16:07 MST[/time]
A evo i slika,ja uzeo da pogledam motor od kosačice Italijanske marke Aspera.Doneo mi čovek na poklon,u prilog kolekciji.Kaže nosio je u servis pre dve godine,i majstor mu rekao,ovo možeš da baciš,motor je crkao,trebe da se radi generalna,a to ti se neisplati.Čovek vrati kući i baci u šupu :udri: A ja ko naš drugar Savoris,čim oni otišli,a ja uzmem motor i odvrći,za 10 minuta je upalio,i rad kao satić.Ništa generalna,banalni kvar kod karburatora ::namigivanje:: PS_slike ću postaviti kasnije,nešto nemogu da ih uploadujem :haha:
Post je spojen: [time]1280310427[/time]

Uploaded with ImageShack.us
Post je spojen: [time]1280343319[/time]

Uploaded with ImageShack.us Evo i obećanih slika,jbg.nešto nisam mogao da ih uploadujem :D

ala si ga rasturio svaka ti čast ::svaka cast::

to ni japanska industrija nemože da sastavi :haha: :haha: :haha:

samo imam jednu primjedbu na tvoj rad , mali ti čekić brate :nono: bar 2 kila :cool:

a ovi pederčići po kojekakvim servisima su mi najdraži papci za zezanje :zli:

Savo,brzo rastavio,još brže popravio he he,a brzo i sastavio :cao: a čekića imam 10,al nije trebao veći.pošto sam radapcigerom skinuo turbinu za sekund ::namigivanje:: a ovi iz servisa,zar treba još nešto reći :udri:

Čika Boro, jedno delikatno pitanje za Vas, koliko para vredi ovo sokocalo? 1958. je godište, ja sam imao ovakav traktor u extra stanju, ali sam ga prodao pre 3 godine, tada sam ga dao za 2300e, a sad sam našao istu sklopociju, stoji pod nekim trenom par godina, al baja traži 1500e, mnogo je to... Pa reko da vas konsultujem... :ppozdrav:

121ss9k.jpg
Ovo nije taj traktor, ovo sam našao na netu, al isti su... :ppozdrav:

Dukanac,hvala na ukazanom poverenju!To što želiš da ti kažem,je relativna stvar,i zavisi od mnogo faktora,kao što i sam znaš.Kao prvo,ima li papire,dali je ispravan,gume itd,sve to dosta košta kad se sređuje i kupuje.Tako zapušteni traktori nemaju neku cenu,a ti ćeš to najbolje proceniti,kad sve to sagledaš :ppozdrav: :ppozdrav:

Evo za CIKA BORU i moj komentar!!!!
jednostavno receno , svaka ti cast, za sve to treba imati i znanja i zivaca!
Sve razvrti i zavrti, ja ako to odma ne sklopim, a poco sam da rasturam, i postoji li koji dan, sve veca se nervoza stvara sto nije to OK, i kako treba.
Imam neki komsiluk koji odma zeza sto to neradi i provocira da se to u otpad vozi, a ja jos vise besan :haha: :haha:
Ali cika BORA ima i zivce i znanje, SVAKA CAST jos jednom :D :D :ppozdrav:

@Trnavac,hvala ti što si pročitao sve što je napisano kroz ovu temu ::svaka cast:: Hvala i za lepe epitete,ali to je manje,više,kozna kako bi to izgledalo,da ja to nevolim :haha: :haha:
Post je spojen: [time]1280830740[/time]

Vazi se, cika Boro. Nego, malo je mnogo 44000, barem po meni....

cika boro interesuje me cena traktora zadrugar pitam cisto informativno jer je moj deda vozio njega a ja bih za godinu-dve kupio jedna takav da ga sredim.....:haha:??

Koliko je , cika Boro, Vas kostalo sredjivanje vasih traktora?

Nazad
Vrh