Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

ako nesto volis,onda ces sigurno i uspeti
a jel to Zadrugar ima prednje gume 8.25x20 ? 

Na onom Zadrugaru prednje gume su 8.25x20,a Hanomag je model Spektra 400 i interesantan je zato sto se prednja stakla na kabini dizu i spustaju kao vizir na slemu,samo ja to nisam dobro snimio. 
@Attila,tako je nekako,ali samo kada to propagacije dozvoljavajuAttila M. je napisao(la):Znači i vi imate svoje malo svetsko prvenstvo u Južnoj Africi? Vrlo dobro! Vrlo dobro!![]()
![]()

jes da su zarasle u travu,ipak sam dobro procenio.A hanomag,koje je on godište,i koliko snage

za oko sokolovo,tu su i tegovi za tockove,posto je Zadrugar poznat po skakanju.Mislim da si napomenuo u nekom postu da postoji neka caka protiv propinjanja,mozes li da objasnis koja?A Hanomag je 1971 i ima 35 KS.Kako podnosite ovo
, treba malo
, 

a za tu manifestaciju u Subotici,nisam čuo
inače bih obavezno svratio da ih vidim.A još mi reci,dali se to nalazi na obilaznom putu,ili kad ideš kroz grad.Ja sam išao obilaznim