MONTOYA
Član
Probaj neomulin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kroz vodu ide samo preventiva,inekcijono ti sigurnije da ces ih izlecitiAko možeš daj im lek kroz vodu.
Sdm 1000, idi to i nemas problema ja to stalno koristim zadnjih 5 godinaKolege sta predlazete kao prevenciju za krvavi proliv kod svinja?
Ne desava se cesto ali kod kategorija oko 40-50kg hoce da probije i resim ga praskom tiamulinom i injekciono floronom.
Ali ubacio bi nesto,i da li vredi uopste ,od preparata na biljnoj bazi?
Pre par godina sam ga doneo izgleda sa nekim nazimicama i od tada nikako da se izgubi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja sam imao isti problem sa proslom turom, patent herba u hranu i tilovet injekcije su bile jedino resenje.Kolege sta predlazete kao prevenciju za krvavi proliv kod svinja?
Ne desava se cesto ali kod kategorija oko 40-50kg hoce da probije i resim ga praskom tiamulinom i injekciono floronom.
Ali ubacio bi nesto,i da li vredi uopste ,od preparata na biljnoj bazi?
Pre par godina sam ga doneo izgleda sa nekim nazimicama i od tada nikako da se izgubi
Sent from my iPhone using Tapatalk