Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne znam za krmace, ali sad preko leta dosta je bilo problema sa lawsoniom,klostridiom te infekcije digestivnog trakta, jaka hrana+velike temperature sok za njih.Dosta njih imalo uginuca oko 2% iz celog turnusa tako sam cuo.Da li vakcinišete krmače protiv eserihije koli?
99% sam siguran da je rekao perlimunska, tragicno je sto nemogu je naci na internetu, moracu se raspitati kod prodavaca lekovaTo sam i ja sada video na tv. Samo nisam razumeo. Je l limunska ili perlimunska kiselina...
Da nije persirćetna?99% sam siguran da je rekao perlimunska, tragicno je sto nemogu je naci na internetu, moracu se raspitati kod prodavaca lekova
Kod mene se isto to dešavaloLjudi Jel moguće da se mali prasci..pred odbijanje od krmace..prejedu i krepaju...vec mi se par puta desi da najveće krepa...evo jutros svi bili uredni i sad najdeblje nece da ustane...mijesam im granule i prekrupu kukuruznu