Petrovo
Član
sigurno je naglo presao na pasu daj mu to i smanji pasu i kukuruz u zrnu da ne jede nikako
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zdravo momci! Nadam se da ste svi dobro! Imam problem sa jednom ovcom, naime ima proliv vec nekoliko dana (nije bas vodenast, tj da "sprica" iz nje, ali je joj izmet rijedak).Dao sam joj vec tri inekcije, ali sam zaboravio naziv lijeka, pa ne mogu sad navesti sta sam joj dao. Po 5 kubika.Tako mi je veterinar rekao i kod njega sam i uzeo taj lijek. Ali nikako da bude bolje. Jede normalno i normalno se ponasa, ali je omrsavila i sva je uneredjena, da ne kazem us*ana.. Odvojena je od drugih ovaca. Veterinar mi kaze da ako ne bude poboljsanja da ju zakoljem.Valja da bude hrana za psa.Kaze da se po nekad desi da tek poslije pete inekcije proliv prestane. osim ako je pojela nesto masano ili sta vec. Ovce od kad su pocele da pasu, od proljeca uopste nece da jedu sjeno, pa tako ni ona. Cak sam joj davao i novo, ovogodisnje , ali uzme samo po koju slamku . A svjezu ukosenu travu jede kao luda.Bude nekad malo cvrsci izmet, ali to traje samo par sati pa opet isto. Trenutno ovcama kad ne idu na pasu kosim travu koju sam posijao za pasnjak, dvije vrste ljulja, zvijezdan, maciji repak, djeteline nema. I sta sad vi mislite, da li da joj dam jos koju inekciju, ili da ju koljem?