miladinovic
Banned
ok,ne koristi velika slova

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Goran_974 je napisao(la):molim za pomoc jagnje od 3 nedelje do juce je skakalo od jutros ne moze na noge danas oko podne sam mu udario kalcijum malo pre sam mu pomogao da sisa ali nista bolje kad se ojagnjilo imalo je iscasenje kuka dali je to posledica ili nesto drugo hvala unapred
Goran_974 je napisao(la):spensi hvala puno srecom imao sam ad3 uljane i antibiotik sam dao u 10 sati uvece evo ga danas ustalo samo i krece se bez problema
Zabrinuta :( Suzy je napisao(la):Treba mi savet i misljenje.. Imam jagnje siroce-virtenberg(starosti 20 dana) koje od prvog dana sisa kravlje mleko. (jer mu je majka ubrzo po jagnjenju uginula,nije mogla na noge i nije davala mleko....)Bio je u kuci 14 dana a potom smo ga,kada je poprilicno ojacao,prebacili sa drugim ovcama ali u odvijen boxic. Juce je odjednom zanemogao,jedva je stajao,neprestano je stenjao,dok nije dosao veterinar i dao mi injekciju za t*(koja mu je bila visoka 40.01) i drugu injekciju za stomak koji je bio jako nadut.(davali smo mu ulje i soda bikarbonu
) sada je malo bolje imao je izmet koji je jedva izbacio uz jako i glasno stenjanje-bolove..taman i cvrst pa posle toga zeleni mekan izmet sa vidnim sluzom. Veterinar kaze da je to mozda neki stomacni virus.. mada meni sve to izgleda kao neka prehlada ,jer kad dise cuje se kao da je prehladjen(krkljanje u nosicu) i vide mu se slinice... Da li je neko imao takvog iskustva i sta bi to moglo biti? molm vas posavetujte me. Inace jagnje je bilo jako veselo i napredno..s obzirom na to da je na kravljem mleku.. Pozdrav svim ovcarima..
KARMEN je napisao(la):Spensi, misliš "kokcidiozi" - bakteriji?