Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
a sta jede.Gabesz20 je napisao(la):Mozda neko pametniji, jedna zecica ima lepljiv izmet, znaci nije proliv, nego je lepljiv,i bas vise bazdista bi moglo biti problem
![]()
Izbaci joj hleb 2-3 dana,smanji tritikal,a povecaj zob.Daj joj nesto od sulfopreparata par dana radi preventive,ako nenadjes neosulfox p onda joj daj 5 dana sulfamidin sa neovezemicin n.Pravi pauzu 2 dana pa ponovi tretman 3 dana.Inace se radi o slaboj vrsti kokcidoze koja se cesto pojavljuje kod majki koje doje male a konzumiraju vise hrane,vrlo lako moze biti i do koncentrata.Daj joj ovo sto sam napisao pa mi javi sta si resio,vrlo je moguce da ce izgubiti mleko pa ce mali da otpadaju jedan po jedan.Gabesz20 je napisao(la):Koncentrat, trikital, jecam, hleb... to je ta smesa sto ja daljem! I trenutno zbog malih sam oduzeo od nje detelinu zbog malih, inace dobiju svako vece detelinu odrasli zecevi!
Neosulfox P imas u subotici Ul. Brace Radica kod kruznog toka preko crkve u veterinarskoj stanici "VETERINAR"...Gabesz20 je napisao(la):Ok! Sto se doenja tice, to vec nije tolki problem, mali su 28 dana i one vec samostalno jedu! E sad ovaj neosulfox jer problem ako dobiju i mali? Mislim zbog toga sto je zenka jos sa malima par dana! I gde mogu dobiti ovaj neosulfox?
Megi je napisao(la):Pelcuj je slobodno nece da joj skodi,ali mislim da ove godine ce bude velik problem sa pelcovanjem,jedini koji ga je pravio je Vetzavod Zemun medjutim ove godine izgledi su takvi da mixoveta nece biti u proizvodnji.Zato apelujem na forumase da paze sa cim pelcuju jer trenutno sve sto je u prodaji je od prosle godine,odnosno istekao je rok trajanja,navodno vakcine ima u Madjarskoj ali je preskupo 20 doza iznosi negde oko 1400 din,sto bi bilo oko 70 din po kunicu.Ima jos vremena cemo da vidimo.mityoo je napisao(la):Jel taj imunitet trajan ili kao kod vakcine protiv mixomatoze posle određenog vremena nestane? Dali da je pelcujem onda ili nije potrebno?Megi je napisao(la):Mityoo ako je stvarno imala onda je stvarno mozes ostaviti za rasplod jer je stvorila prirodan imunitet.
Da ali onda moras duplo da im das.edmon je napisao(la):Pozdrav. Imam pitanje ako je neko imao slicno iskustvo neka mi pomogne.Kunic muzjak 4,5 meseci Ukrsten Nz.beli i Kalifornijski poceo je pre dva dana da drzi odnosno vuce glavu na levu stranu i tako stalno ne ispravlja je.Sta to moze biti? hvala u napred
pozz
Post je spojen: [time]1270973951[/time]_________________________________________________
Megi je napisao(la):Pelcuj je slobodno nece da joj skodi,ali mislim da ove godine ce bude velik problem sa pelcovanjem,jedini koji ga je pravio je Vetzavod Zemun medjutim ove godine izgledi su takvi da mixoveta nece biti u proizvodnji.Zato apelujem na forumase da paze sa cim pelcuju jer trenutno sve sto je u prodaji je od prosle godine,odnosno istekao je rok trajanja,navodno vakcine ima u Madjarskoj ali je preskupo 20 doza iznosi negde oko 1400 din,sto bi bilo oko 70 din po kunicu.Ima jos vremena cemo da vidimo.mityoo je napisao(la):Jel taj imunitet trajan ili kao kod vakcine protiv mixomatoze posle određenog vremena nestane? Dali da je pelcujem onda ili nije potrebno?Megi je napisao(la):Mityoo ako je stvarno imala onda je stvarno mozes ostaviti za rasplod jer je stvorila prirodan imunitet.
Ja sam uspeo da nadjem vakcinu istekao joj je rok 3m ali su mi svi veterinari rekli da slobodno pelcujem da je dobra posto je propisno cuvana , cak sam zvao i Zemun i tamo su mi rekli da je to ok.imam jos 20 doza nadam se da ce biti sve ok.
Megi je napisao(la):Da ali onda moras duplo da im das.edmon je napisao(la):Pozdrav. Imam pitanje ako je neko imao slicno iskustvo neka mi pomogne.Kunic muzjak 4,5 meseci Ukrsten Nz.beli i Kalifornijski poceo je pre dva dana da drzi odnosno vuce glavu na levu stranu i tako stalno ne ispravlja je.Sta to moze biti? hvala u napred
pozz
Post je spojen: [time]1270941551[/time]_________________________________________________
Ja sam uspeo da nadjem vakcinu istekao joj je rok 3m ali su mi svi veterinari rekli da slobodno pelcujem da je dobra posto je propisno cuvana , cak sam zvao i Zemun i tamo su mi rekli da je to ok.imam jos 20 doza nadam se da ce biti sve ok.
Megi je napisao(la):Pozdrav. Imam pitanje ako je neko imao slicno iskustvo neka mi pomogne.Kunic muzjak 4,5 meseci Ukrsten Nz.beli i Kalifornijski poceo je pre dva dana da drzi odnosno vuce glavu na levu stranu i tako stalno ne ispravlja je.Sta to moze biti? hvala u napred
pozz
Eserihija Coli (bakterija) mu je napala nervni sistem odnosno kicmenu mozdinu.Nema leka kolji dok jos mozes,iskrivice je skroz pocese da gubi ravnotezu,pada ce ,nece moci da jede i pije.
Pa to si u pravuMegi je napisao(la):nemoze i jare i pare.