Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Interesuje me da li ko koristi Obsthormon 24A http://www.ugrenovicdoo.com/fitoregulatori/obsthormon-24a.html
Preparat se koristi protiv opadanja, ali me interesuje da li utice na rast ploda, to jest da li usljed ucvrscavanja peteljke dolazi do usporavanja rasta?
I kako ide pravilna primjena, znaci kolko sredstva po ha, sa koliko vode, koliko puta i u kom vremenskom periodu?
Pretpostavljam da su ti rekli da dan prije tretiranja ubacis u carapu i tako sve zajedno na kanapu u vodu. Ta mjesavina sa krecom je bordovska corba, mjesaju se u odnosu plavi kamen - gaseni krec 1:1,2. Na netu mozes pronaci detaljno kako se pravi...Nasao sam plavi kamen u grudvama tj grumenju 480 din kilo. Kazu da je ta kombinacija sa krecom odlicna za prskanje voca,samo je muka rastvoriti sastojke i procediti kako treba da se ne bi zapusavale dizne.