Bolesti i lečenje krava

marre2 lijepo ti čovjek reče daj joj infuziju glukoze i fiziološke sa time radiš detoksikaciju i videćeš brzo rezultate ja sam podjelio svoje iskustvo sa tobom čim si iznio problem ali ti ne želiš da poslušaš nikog

Pa eto on ceka da mu ugine krava,na zalost.Isto tako i ljudi lece neke zajebane mastite po mesec dana i na kraju sjebu i kravu i vime ako se i oporavi krava.Umesto da odmah cim vide posle drugog dana da ne ide lecenje odmah odnesu mleko na test.Trebalo bi leciti iskljucivo posle pregleda mleka ali ajde da se proba.Tako onda mnogo vise kosta jer se ne izleci a potrosi se i vreme i pare ali ljudi to nikako da shvate.

Ne moras ti da nosis za svaki mastit i onaj najobicniji ali cim vidis da nesto ide po zlu odmah nosi i ne cekaj vise.Treba oko 3 dana za rezultate.

nekad može i za dan da bude ,ja uvjek kad počne upala vimena uzmem uzorak i odmah roknem terapiju pa ako pogodim dobro ako ne kad dođe nalaz promjenim terapiju ako ništa drugo ona prva tura će bar usporiti upalu

To je upravo ta kombinacija.Ali za 1 dan tesko,treba izvrsiti zasejavanje kulture pa da ona naraste i tek onda lociranje mikroorganizma i njegova slabost ka nekom antibiotiku.

doktorica milanov na naučnom vet.institutu čuda radi čim prepozna šta je uglavnom već zna koji antibiotik ide tako da ne čekamo antibiogram a dosad još nije omanula

I tu je sad bitno sledece:
Ti odes i kazes treba mi pregled krvi za kravu i oni po obicaju kazu:ma ne mi to ne radimo_Obrati paznju da ti se to moze desiti i zato budi uporan i reci da ti samo oni urade svoj posao i pokazu koje su vrednosti dobili.Vecina laboratorija to nije radila sa zivotinjama i malo im je cudno,ne znaju ni koje su normalne vrednosti.

a da ona nas sve skupa ne zajebava možda je klizala pa pala pa iz straha više nije htjela

I sad verovatno analize bice uredu , tako da pravo stanje krvne slike , odnosno koncetracije kalcijuma ,fosfora i magnezijuma verovatno u nekim optimalnim koncetracijama.

vrednosti su sledece Ca 2,45 P 1,03 Mg 0,90,e sad oni u labaratoriji neznaju koje su vrednosti za zivotinje,a dala mi je kao za ljude i to je ok. Da li neko zna vrednosti za zivotinje?

Nazad
Vrh