Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U kakvim su uslovima bila ova telad,da nisu lezali u mokrom?
Jel puno leže zbog zime?
je to ima samo na slabinama ili još negde ,jel na istom mjestu na oba teleta
@flex202
Nemojte trošiti pare na veterinarske intervencije. Dlaka će podrasti ponovo a i onaj apsces na holštajnu je bezopasan.![]()
ma nećeš on pukne ili mu ti malo pomozi kad osjetiš da je tvrd i da se unutra voza tekućina probij ga i maži flogocidom
Sto se tice crvenog,ovako kako vidim lici mi na trihofitozu,to je gljivicno oboljenje koze koje moze preci i na ljude,ja sam se jednom na farmi zarazio.a ovo drugo moze biti i aktinomikoza,to je isto gljivicno oboljenje,ovako na nevidjeno nemogu tacno da kazem....
Na farmi smo prskali ili utrljavali -dektanol- u vidu tecnosti.A inace postoji vakcina potiv trihofitoze -trihofitan- se zvala kad smo vakcinisali goveda,a sad neznam ko je proizvodi -trihofitan- je proizvodjen u rusiji....flogocid mozes uzeti u poljo apoteci i nije skup,ja mislim da sam placao oko 200 dinara pre mesec dana...