Bolesti i lečenje krava

Verovatno je pukao neki krvni sud , prodje to samo dobro izmuzaj i ako imas daj 20 ml Vit C

Pa i jeste mu bilo bolje juce se najviše igrali i skakalo po boksu a jutros mrka kapa, bilo mu je 20ak dana, ja mislio da je ostavim da držim i eto..

Neznam dali je odgovarajuca tema ail evo pitacu ovde.Kako rjesavate probleme pri muzi krava koje teze pustaju mlijeko.Na primjer imam jednog "baksuza"i nakon muze vime izgleda skoro kao da nije ni pomuzena,probam rucno al ni tako neide...

Čaj od lista gunje ili sluz lanenog sjemena ,skuvati pola kile lanenog sjemena u 5 litri vode kad provri odmah procijediti (jel kasnije nećeš moći)i mješati sa mlijekom i davati teladima ili kravama pomješati sa vodom,farmatan u hranu

- - - - - - - - - -

Neznam dali je odgovarajuca tema ail evo pitacu ovde.Kako rjesavate probleme pri muzi krava koje teze pustaju mlijeko.Na primjer imam jednog "baksuza"i nakon muze vime izgleda skoro kao da nije ni pomuzena,probam rucno al ni tako neide...
oxitocin 2 kubika i muzeš nakon 10 -15 minuta ako tako ne pusti moš je je....

Protiv proljeva je zakon hrastova kora tj caj od nje ili pepeo dati u zito aaa cujem da se jos bolje pokazao pepeo od lipe i dati u koncetrat.et ja sam imao mozda prije sedmicu 5 grla uhvatio proljev sama voda isla ko iz cesme mlaz.sto god dam one odmah izbace a smanjile mlijeko na pola litre navecer.:(

projatelju zar ti stvrano ne verujes da nema lek i da muzes mleko i da mu je karenca o dana??? al oces da ti bas pokazem??? nerazum neke ljude svi misle da sam ja budala .reko bih ime leka al kad je tako nek bude tako.nadjite sami

mara su urednici obrisali poruku bas bi voleo da znam sta je teo reci ivan n

E sad si mi pokazo ko papir dupetu čim te neko ko ne pozna tvoju istoriju malo počne braniti ti se odmah ku...š kao da nisi do sada izvaljivo 100 gluposti a ja do sad ako se nisam trudio da ti pomognem nek me jebu svi sa foruma.A što se tiče tvog zaključka da si budala to ti niko nije rekao i zato nemoj da izvrćeš ničije riječi .a ako te zanima šta je ivan rekao podigni par poruka gore pa pročitaj

A o kom leku je reč? Ne razumem... Šta leči? Lek bez karence na mleko, budu obično vitamini ili analgetici, ali nisu sve lekovi... Milane, slobodno kaži ime leka, to nije reklama, više je reklama kad postaviš ime firme koja ga distribuira, ali ni to nije strašno...

Nazad
Vrh