rista
Član
Verovatno je diferencijal od lade i crkli su trkaci pa su zavareni ja imam takvu ,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel ovo diferencijal od mercedesa?vidim da je stoji i blokirana poluosovina na drugoj strani jel to znači da je blokirano 2:1?
reci mi druže jel se greje ovako diferencijal i koliko odradis voća godišnje? vidim da su i tebi motičice pri kraju pa čisto da uporedim izdržljivost. pozz![]()
Od cega pravite samu frezu? Tj. da li je puna osovina ili debelozidna cev? Kako se prave oni nosaci za nozeve? Dajte malo detalja oko toga.
2:1 je kad blokiraju jednu poluosovinu a ne blokiraju srce,to je kratkog veka jer tad trpe trkaci a oni nemaju lezajeve vec biksne
Ja sam taman bio našao diferencijal od lade, a za koji dan bi trebalo da nabavim i onu cijev na koju se stavljaju motičice i to od orginalne stare IMT traktorske freze. Ja sam mislio da radim nekih 60-70cm radnog zahvata naravno sve da ide mimo traktora sa desne strane, ali me je sad malo strah ako ti diferencijali tako stradaju. Kod mene je relativno kamenito i tvrdo i nije baš za frezanje, ali moram nešto da radim u onoj zoni gdje podrivaš (kultivator) ne može da priđe.