Bočna freza

Necu je prepravljati na nosenu, imao je on Colderonovu nosenu novu, i nije bio zadovoljan, jel dosta skace freza, stavljao joj je tegove i sta nije radio pa je prodao, pokazivoa mi juce snimke nje, na istom terenu ona mu je skakala kad naidje na tvrdje, pa je zato uzeo ovu vucnu, i sad je narucio novu colderoni ali isto vucnu... Laka je i ova za okretanje, ako mislite na to da je problem, on je juce frezirao Cacansku Lepoticu 4x3 i bez problema je okretao iz reda u red..

On je verovatno prvi kome calderoni nevalja,zbog okretanja ti kažem biće ti sve jasno kada počneš da radiš

Neverujem da vučnih freza ima više u ponudi novih to se radilo pre 30-tak godina sve su one vučne u radu,samo je u transportu i okretanju velika prednost nošene.Ja sam vučni tarup prepravljao u nošeni baš zbog tih problema

img20151126114230.jpg
img20151126114236.jpg

Da li neko zna koja je ovo freza? I koliko bi para trebalo da se dovede u radi stanje, treba nozevi, prenos, tj. reduktor.

Pa ja nesto razmisljao da dam majstoru I da mi napravili secku za slamu. Ali ne znam koliko bi me kostalo.... Inace cena je 50e.

Poslednja izmena:
Evo konacno uspeh da postavim snimak ove freze sto sam kupio :) Pa evo pogledajte kako to radi, ja sam samo do tada gledao to na Youtube, uzivo je druga prica, ovde ledinu radi bez problema 2 sporom, a pokazao mi je sta radi u 1 sporoj, to verujte mi pravi kao da se sadi pirinac, sitno haos.

https://youtu.be/EdkMopKnW4c

Poslednja izmena:
Lepo kolega i jos mi je draze da si ti zadovoljan.Nije to bilo skupo a i korisna stvarcica(ako naletis na jos neku za te pare javi):ppozdrav:

Ovo sam naleteo pukim slucajem, i da je covek iz kraja mog, a gde nisam zvao i pitao ispod 1500 1600eura nisam mogao da je nadjem.. Malo je losiji snimak ali se vidi sustina, zao mi samo sto nisam snimio i drugu stranu kad uradi, da vidite kako to spoji i isitni izgleda perfektno... UZivo je druga prica, jel sam ja samo gledao ovo preko snimak a ovako nisam mogao da vidim, tj nisam imao gde...

Jel zna neko koji je precnik tanjira na tanjracama pipalicama? Cini mi se da je manji nego na traktorskim tanjiracama.
Prepravio bih jednu frezu na tanjiracu, cisto zbog unosenja vestaka u zemlju, jer je sada dosta vlazno, pa mi se cini da bi tanjiraca to bolje odradila.

Послато са HUAWEI Y530-U00 уз помоћ Тапатока

Mogu premeriti ali tanjiri nisu sigurno manji.Mada mislim da to nemože da se napravi jer frezase uvlači pravoliniski a tanjrača se zakreće-šamara

Ne bi bila pipalica, vec samo onako pored reda da ide, tako mi i freza radi, ostaje doduše pojas od nekih 10 cm neobradjen. Ovi tanjiri koje mogu da nadjem da kupim su f 500

Послато са HUAWEI Y530-U00 уз помоћ Тапатока

Da li neko od kolega zna neki sajt ili oglase gde ima da se kupe polovne pipalice u inostranstvu.

Nazad
Vrh