Tintoreti
Član
Odkad je problem naci zglob za kardan? Koji kardan imas na balirci i koje duzine. Ima u oglasima bas videh kardan valtersald sa duplim zglobom od 2,5m
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nosena je, nije vucena pa mi nije problem u okretanju, nego u radu dok se pomera levo desno.Teško da ćeš naći dupli zglob ja sm imao taj problem na balirci,uzmi običan pa iskljucuj frezu kad okreneš u redu.
Pošalji i meni njegov br ako nije oroblem1500e, ali mozes da korigujes i da nemas ove tockove i to.. Ako hoces mogu ti ostaviti njegov broj, meni je rekao da ih je vecinu prodaovao po valjevu
.
Vidim da si zadovoljan koji je model tvoj Rinieri?Ja sam tamo prosle godine kupio jedan Rinieri, noseni u odlicnom stanju i prvoj boji, koji me odlicno sluzi ( ove nedelje je odradio 15 hektara), ali sam ga platio 2 000 eura, i opet bih kupio isti ali ih ima jako retko u ponudi, a inace nova Rinieri nosena pipalica je 4800 eura.