Berko

Oni su namestili propust u ojačanju na 3 mesta ali sam ja to popravio sa nekih 30 E ulaganja.Pa šta imaju zmajevi berači od toliko gvožđurije kad im pucaju na zadnjem kraju jer elevator nije fiksiran kako treba...

Ne kažem ima možda i toga , ali verujte da je veliki problem da se nabavi materil odnosno deklarisan materijal .

To je ono kad kupuješ neki deo kakvog je kvaliteta , pa ni proizvođač nije sigura jer ga je neko već zjb . I zato se dešava da ljudi i kude i hvale jedan proizvod ili proizvođača .

Nije li malo glupo davati sud o nečemu što baš i nisi siguran kakvog je kvaliteta i kakav je u radu . Ja ga u radu nisam video , ali mislim da se nebi održala tako dugo prodaja da je neko s... .Naravno ni jedna mašina nije savršena pa tako i berko . Verovatno moguće da je po kon. rešenju bolji od zmaja i Sipa. Jednorednih ne stignu da naprave koliko se proda .

mica967 je napisao(la):
Nikola jelsi zaboravio kako je tarupao moj Z-223 na 10cm od zemlje stvar je u tome da nozevi moraju biti ostri i da budu svi na broju. :ppozdrav:
Možda je KIKI u pravu zavisi kako i strefiš mašinu,naravno da noževi moraju biti oštri jer to je glavni preduslov za kvalitetno tarupanje ali vas i razumem jer treba 32(16) noževa održavati.Šenpeter lepo tarupa i sa 9(1:cool:.Kada baliram tulaj bežim od njiva koje su brane zmajevim beračima jer ostavlja ceo tulaj i visoko seče da bi mogao da radi jer njemu zato i trebaju traktori velike snage jer tarup je osnova

Dvoredni "Šenpeter" tipovi DKO 5500 i DKO 5501 imaju po 33 noža!

Imao sam taj berač tako da znam, jer sam menjao noževe.

Okrim je napisao(la):
Dvoreni "Šenpeter" tipovi DKO 5500 i DKO 5501 imaju po 33 noža!

Imao sam taj berač tako da znam, jer sam menjao noževe.
Nisam znao,ja sam napisao na osnovu jednorednog ali sam i čuo da noviji tipovi Šenpetera dvoredni imaju 33 noža

Nikola je u pravu kad kaze da berku fali vetar aja mislim damu je veliki nedostatak sto nema kontra nozeve na berackim valjcima a prednost u odnosu na zmaja je tarup. tj. secka koja traktoru uzima 5 ks a klasican kao zmajev oko 20 ks. :cao: :ppozdrav:

moj jednoredni ima noževe ali su skinuti

U temi je odradjeno veliko spremanje, i molio bih učesnike u diskusiji da paze na :off_topic:

U temi je odradjeno veliko spremanje, i molio bih učesnike u diskusiji da paze na :off_topic:

pa ja imam berka zato vas i pitam deste :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav:
1sjc75.jpg

Post je spojen: [time]1266670119[/time]

Nikola,Dragan je mislio da su se zmajčeki ubacili ali nemaju vremena jer ugrađuju neke mlatilice (imaju oni poprilično problema a došli kod nas na temu i da kritikuju.Nas je malo-četa mala ali odabrana.Momci uslikajte mi deo gde su uvlakačke rolje i letve da vidim kako su naštelovane ako imate problema sa zagušenjem-Zmajčekima sam pokušavao da objasnim ali oni misle da sam ja pametniji od konstruktora a ja hteo da im pomognem da reše problem
Post je spojen: [time]1266681918[/time]

Nazad
Vrh