Oni su namestili propust u ojačanju na 3 mesta ali sam ja to popravio sa nekih 30 E ulaganja.Pa šta imaju zmajevi berači od toliko gvožđurije kad im pucaju na zadnjem kraju jer elevator nije fiksiran kako treba...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Možda je KIKI u pravu zavisi kako i strefiš mašinu,naravno da noževi moraju biti oštri jer to je glavni preduslov za kvalitetno tarupanje ali vas i razumem jer treba 32(16) noževa održavati.Šenpeter lepo tarupa i sa 9(1mica967 je napisao(la):Nikola jelsi zaboravio kako je tarupao moj Z-223 na 10cm od zemlje stvar je u tome da nozevi moraju biti ostri i da budu svi na broju.![]()
Nisam znao,ja sam napisao na osnovu jednorednog ali sam i čuo da noviji tipovi Šenpetera dvoredni imaju 33 nožaOkrim je napisao(la):Dvoreni "Šenpeter" tipovi DKO 5500 i DKO 5501 imaju po 33 noža!
Imao sam taj berač tako da znam, jer sam menjao noževe.
o kakvom caffeu pricastodor je napisao(la):nikola ovo je tema berko a ne caffe izvinjavam se ostalim učesnicima na![]()